Arkkitehdin havainnekuva Hämeenlinnan Keinukatu 5 asumisoikeustalosta.

Haku Hämeenlinnan uusiin asumisoikeusasuntoihin on alkanut

Hämeenlinnan Keinusaareen on rakenteilla 23 Avain asumisoikeusasuntoa hissilliseen kerrostaloon. Hämeenlinnan Keinukatu 5 sijaitsee kantakaupungin itäpuolella Vanajaveden läheisyydessä. Matkaa Hämeenlinnan torille on alle kaksi kilometriä ja lähikauppa, rautatieasema sekä terveyspalvelut sijaitsevat vain vajaan kilometrin päässä.

Asuntojen koot vaihtelevat 32 neliön yksiöistä 68,5 neliön kolmioihin. Yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet, suuremmissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Katutason asunnoissa on terassit sisäpihan puolelle. Laminaattilattiat, sälekaihtimet, astianpesukoneet, keraamiset liedet sekä laatoitetut kylpyhuoneet lisäävät asumismukavuutta. Talon alakerrasta löytyy saunaosasto. Autopaikat sijaitsevat autokatoksessa, jossa kahdelle autopaikalle on tehty varaus sähköauton lataamista varten. Polkupyörien säilytys on oman katoksen alla. Kohde on savuton.

Hämeenlinnan Keinukatu 5 arvioitu valmistumisaika on helmikuussa 2022.  Ensimmäinen hakuaika päättyy 11.5.2021, jonka jälkeen jäljelle mahdollisesti jääviin asuntoihin on jatkuva haku.

Edellinen
Asumisoikeuden suosio kasvaa edelleen
Seuraava
Avain Asuntojen asukastyytyväisyys ja suositteluhalukkuus parantuneet