Hakuaika Kangasalan asumisoikeusasuntoihin on alkanut

Kangasalan Tarpilaan on rakenteilla 25 uutta, viihtyisää rivitaloasuntoa. Tarpilan alueella koulut, päiväkodit ja kaupat sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kaupungin torille on matkaa reilu kilometri. Harrastusmahdollisuuksia on lukuisia, sillä kohteen välittömästä läheisyydestä löytyy liikunta- ja uimahalli, kirjasto ja jäähalli. Liikenneyhteydet Tampereelle ja Lahden suuntaan ovat suorastaan erinomaiset. Autolla ajaa Tampereen keskustaan noin 20 minuutissa.

Kangasalan Paljetien asumisoikeusasunnoissa on nykyaikaiset pohjaratkaisut. Pienin on kooltaan 62,5 m² kaksio ja suurin 103,5 m² perheasunto. Osa huoneistoista on yhdessä ja osa kahdessa tasossa. Asuntokohtaiset varastot sijaitsevat kätevästi asuntojen sisäänkäyntien vieressä. Asumismukavuutta asunnoissa lisää lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto ja mukavuuslattialämmitys kylpyhuoneissa.

Kangasalan Paljetien asunnot ovat savuttomia koko kiinteistön alueella. Kohteen arvioitu valmistumisaika on lokakuussa 2021.  Ensimmäinen hakuaika päättyy 24.9.2020, jonka jälkeen jäljelle mahdollisesti jääviin asuntoihin on jatkuva haku.

Edellinen
Asumisoikeuslaki uudistuu – mitä tapahtuu asukkaalle?
Seuraava
iLOQ ja Avain Yhtiöt laajentavat yhteistyötään