Arkkitehdin havainnekuva Nurmijärven Tilkankuja 1:stä

Hakuaika Klaukkalan uusiin asumisoikeusasuntoihin on alkanut

Klaukkalaan, Nurmijärven kunnan eteläisimpään taajamaan, on rakenteilla 75 Avain asumisoikeusasuntoa hissilliseen kerrostaloon. Nurmijärven Tilkankuja 1 sijaitsee Klaukkalan Ali-Tilkan asuinalueella, josta on lyhyt kävelymatka Klaukkalan palveluihin. Läheltä löytyvät myös monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Klaukkalasta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuyhteyksilläkin.

Asuntojen koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöistä 76 neliön neljän huoneen perheasuntoihin. Asuntojen pintamateriaalit ovat nykyajan trendien mukaiset. Lasitetut parvekkeet, sälekaihtimet, astianpesukoneet, keraamiset liedet sekä laatoitetut kylpyhuoneet lisäävät asumismukavuutta. Osassa huoneistoista on oma sauna. Talon alakerrasta löytyy myös saunaosasto, joten saunattomien asuntojen asukkaatkin pääsevät löylyihin.

Yhteisellä piha-alueella on leikki- ja oleskelualue sekä liikuntapaikka. Jätteiden syväkeräyspiste sijaitsee piha-alueella, samoin kuin polkupyöräkatokset. Kohde on savuton. Nurmijärven Tilkankuja 1 arvioitu valmistumisaika on elokuussa 2022.  Ensimmäinen hakuaika päättyy 24.3.2021, jonka jälkeen jäljelle jääviin asuntoihin on jatkuva haku

Edellinen
Avain&koti 1/2021 on ilmestynyt
Seuraava
Asiakastutkimuksia tehdään asukkaiden ja paremman asumisen puolesta