Jyväskylän Heinälammelle on rakenteilla uusi A-energialuokan asumisoikeuskohde

Avain Asunnot rakennuttaa Heinälammen suositulle asuinalueelle Jyväskylään yhteensä 46 kpl asumisoikeusasuntoa osoitteeseen Timoteiraitti 9-11. Kohteessa on kaksi maalämmöllä lämpiävää ekologista A-energialuokan kerrostaloa. Avain Asuntojen myyntipäällikkö Marita Polvi-Lohikoski on iloinen uudiskohteesta.

  • Asumisoikeus on erittäin kysytty asumismuoto Jyväskylässä. Tässä kohteessa on huoneistoja kaksioista aina neljän huoneen perheasuntoihin saakka.
  • Kohde on rauhallisella sijainnilla luonnon keskellä, mutta lähellä Seppälän ja Palokan palveluita, Polvi-Lohikoski kehuu.

Huoneistojen värimaailma tulee olemaan vaalean skandinaavinen, joten huoneistoihin on helppo luoda itselle sopiva tunnelma väreillä ja kalusteilla. Asunnoissa on laminaattilattiat, induktioliesi, astianpesukone ja lasitetut parvekkeet tai terassi. Kohteessa on hissi. Jos teet sopimuksen ajoissa, 30.8.2024 mennessä, pääset valitsemaan asuntoosi valikoimastamme sinulle sopivat materiaalit. Katso kohteen vapaat asunnot täältä.

Marita Polvi-Lohikoski, Myyntipäällikkö Avain Asunnot

040-4807595

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Asuntojen sisustus väreillä ja tekstiileillä
Seuraava
Ekologisia asuinratkaisuja: Uudisrakentaminen Tuusulan Hyrylässä