Kuva: SSA Rakennus Oy

Hyvinkään Metsäkaltevaan valmistui 43 uutta asumisoikeusasuntoa

Avain Asunnot rakennutti suositulle asuinalueelle Hyvinkään Metsäkaltevaan kaksi viisikerroksista taloa, sisältäen 43 uutta asumisoikeuskotia. Asuntoja löytyy moneen tarpeeseen, niin toimivista kaksioista tilaviin perheasuntoihin. Ensimmäiset asukkaat pääsivät muuttamaan sovitusti aikataulussa 31. maaliskuuta 2023.

Metsäkalteva sijaitsee luonnon lähellä ja matkaa Hyvinkään keskustaan on noin 3,5 kilometriä. Talon asukkailla on käytössään talosauna, kuivaushuone, kerhohuone ja ulkoiluvälinevarasto.

Kohteen projektipäällikkö Mauri Puljujärvi on erityisesti tyytyväinen yhteistyöhön suunnittelijoiden sekä urakoitsijana toimineen SSA Rakennus Oy:n kanssa, joka mahdollisti laadukkaan lopputuloksen. Kaikki sujui suunnitellusti ja kohde valmistui kuukautta arvioitua aikaisemmin. Kaikki asunnot olivat löytäneet uudet asukkaansa jo ennen valmistumista.

Yli-Jurvankatu 5
Kuva: SSA Rakennus Oy

Hyvinkään, Yli-Jurvankatu 5

  • Sijaitsee Hyvinkään Metsäkaltevassa
  • Asumisoikeuskohde
  • Kaksi kerrostaloa, joissa 5 kerrosta
  • 43 asuntoa
  • A-energialuokka(2018)
  • Lämmitysmuotona maalämpö
  • Huoneistotyypit: kaksioista(38m2)-neliöihin (87m2)

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 11 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Ympäristöystävällinen betonielementtitehdas Tenel avasi Kouvolaan 
Seuraava
Avain Yhtiöille vuosi 2022 oli voimakkaan kasvun aikaa