Kuva Avain Asuntojen malliasunnosta osoitteessa Vantaan Zirkonipolku 2 B.

iLOQ ja Avain Yhtiöt laajentavat yhteistyötään

iLOQ on allekirjoittanut uuden puitesopimuksen Avain Yhtiöiden kanssa. Avain Yhtiöt siirtyy käyttämään iLOQ S10 lukitusjärjestelmän sijaan jatkossa uutta iLOQ S5 pääsynhallintajärjestelmää.

Avain Yhtiöt Oy on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. iLOQ toimittaa ainutlaatuisia omavoimaisia pääsynhallintaratkaisuja Avain Yhtiöiden erilaisiin rakennushankkeisiin. iLOQ S5:n tarjoamat ominaisuudet, esimerkiksi tuotteiden älykäs kaksisuuntainen kommunikointi, aikarajoitukset sekä integrointirajapinnat muun muassa varausjärjestelmiin tuovat Avain Yhtiöille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt.

“Olemme olleet tyytyväisiä iLOQin tarjoamiin ratkaisuihin tähänkin asti, mutta uuden iLOQ S5-järjestelmän ominaisuudet auttavat meitä tuottamaan asukkaillemme aivan uusia, aidosti arkea helpottavia ja turvallisuutta lisääviä toiminnallisuuksia. Jatkamme mielellämme yhteistyötä ILOQin kanssa ja vaivattomien pääsynhallintaratkaisujen avulla tuotamme entistä enemmän lisäarvoa asukkaillemme” kertoo kiinteistöjohtaja Jan Bertills Avain Yhtiöistä.

“Tavoitteenamme on pystyä kehittämään ja tarjoamaan markkinoiden parhaat pääsynhallintaratkaisut, jotka tarjoavat merkittävää lisäarvoa asiakkaille ja loppukäyttäjille. Pitkä yhteistyö tyytyväisen asiakkaan kanssa auttaa meitä toimittamaan omavoimaiset lukitusratkaisut ja niihin liittyvät edut yhä useammille asukkaille”, sanoo avainasiakaspäällikkö Kai Patja iLOQilta.

Lisätietoja antavat

Jan Bertills, kiinteistöjohtaja, Avain Yhtiöt Oy, puhelin 040 766 3390, jan.bertills@avainyhtiot.fi

Kai Patja, avainasiakaspäällikkö iLOQ Oy, puhelin 040 3170 230, kai.patja@iloq.com

Avain Yhtiöt lyhyesti

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 9 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 500 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

iLOQ lyhyesti

iLOQ on nopeasti kasvava suomalaisyritys ja lukitusalan teknologisen vallankumouksen johtaja. Yrityksen tuotteet korvaavat mekaanisen lukituksen digitaalisella pääsynhallinnalla. iLOQ-ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämään, patentoitavaan teknologiaan, joka mahdollistaa sähköisen lukitsemisen ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä omavoimaisilla ratkaisuilla, jotka ratkaisevat kadonneista tai kopioiduista avaimista, järjestelmän ylläpidosta ja elinkaarikustannuksista aiheutuvat ongelmat. www.iloq.com

Edellinen
Hakuaika Kangasalan asumisoikeusasuntoihin on alkanut
Seuraava
Avain&koti 3/2020 on ilmestynyt