Alhotie 19 vuokra-asuntojen vuokraus on alkanut. Kohteessa on yhteensä 119 uutta vuokrakotia useassa eri talossa.

Järvenpään Alhotie 19 vuokrakodit saivat uudet asukkaat

Kaupunki järjesti Alhotien korttelin kehittämisestä kumppanuushaun keväällä 2016, jonka voitti ehdotus ”Helminauha”. Kaupunki valitsi Avain Yhtiöt Oy:n ja Bonava Suomi Oy:n yhdessä Alhotien alueen suunnittelu‐ ja toteuttajakumppaniksi. Viime vuonna 2023 monimuotoisen korttelin 77 asumisoikeusasuntoa myytiin loppuun hetkessä. Nyt on valmistunut kohteen vuokratalo Alhotie 19. Siinä on yhteensä 119 vuokra-asuntoja. Uudet asukkaat muuttivat sisään 28.3. Myyntipäällikkö Jari Parkkinen kehuu kohdetta.

  • Kohteen kysyntä on ollut suurta, mutta vielä on muutama asunto jäljellä. Nyt kannattaa olla nopea.
  • Helminauhan monimuotoinen korttelialue sisältää lukuisia asumisviihtyvyyttä tukevia elementtejä. Autopaikoilla on sähköautolatausmahdollisuus. Lisäksi yhteiskäyttöön tulee pysäköintilaitoksen katolle kaksi saunaosastoa, kerhohuone, ulkokuntosalilaitteet, tennis- ja petanquekentät sekä grillipaikka, kertoo Parkkinen Avaimelta.

Kohteen läheisyydessä sijaitsevat sote-keskus, Citymarket, koulut ja päiväkodit ja takapihalta avautuu upea ulkoilualue hiihtolatuineen, eikä juna-asemallekaan ole pitkälti.

Avain Asunnot rakennuttaa monimuotoisia korttelikokonaisuuksia, jotka yhdistetään yhteiskäyttötiloilla. Näin sosiaalisia kontakteja eri asumismuotojen ja eri lähtökohdista tulevien asukkaiden väliin syntyy arkielämän kohtaamisista. Alhotie 19 asunnot ovat vuokraltaan edullisia, lyhyen korkotuen ARA-vuokra-asuntoja. Asukasvalintaan käytetään tulorajoja. Lisätietoja kohteen sivuilta.

Lisätietoja:

Jari Parkkinen

040-7047977

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 12000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Tuusulan Rykmentin puistotie 34 A sai uudet asukkaat
Seuraava
Sopivat ja toimintaan mukautuvat liiketilat