Alhotie 19 vuokra-asuntojen vuokraus on alkanut. Kohteessa on yhteensä 119 uutta vuokrakotia useassa eri talossa.

Järvenpään Alhotie 19 vuokrakodit vihdoin vuokraukseen 

Kaupunki järjesti Alhotien korttelin kehittämisestä kumppanuushaun keväällä 2016, jonka voitti ehdotus ”Helminauha”. Kaupunki valitsi Avain Yhtiöt Oy:n ja Bonava Suomi Oy:n yhdessä Alhotien alueen suunnittelu‐ ja toteuttajakumppaniksi. Viime vuonna 2023 monimuotoisen korttelin 77 asumisoikeusasuntoa myytiin loppuun hetkessä. Nyt Alhotie 19 vuokra-asuntojen vuokraus on alkanut ja kohde valmistuu 28.3. Kohteessa on yhteensä 119 uutta vuokrakotia useassa eri talossa.

Helminauhan monimuotoinen korttelialue sisältää lukuisia asumisviihtyvyyttä tukevia elementtejä. Autopaikoilla on sähköautolatausmahdollisuus. Lisäksi yhteiskäyttöön tulee pysäköintilaitoksen katolle kaksi saunaosastoa, kerhohuone, ulkokuntosalilaitteet, tennis- ja petanquekentät sekä grillipaikka. Avain Asuntojen projektipäällikkö Mauri Puljujärvi on tyytyväinen toteutukseen.

  • Millä muulla vuokrataloyhtiöllä on oma tenniskenttä ja ulkosaunassa voi vierailla ottelun päätteeksi?
  • Alueen palvelut ovat vertaansa vailla. Kohteen läheisyydessä sijaitsevat sote-keskus, Citymarket, koulut ja päiväkodit ja takapihalta avautuu upea ulkoilualue hiihtolatuineen, eikä juna-asemallekaan ole pitkälti, kertaa Puljujärvi tyytyväisenä.

Avain Asunnot rakennuttaa monimuotoisia korttelikokonaisuuksia, jotka yhdistetään yhteiskäyttötiloilla. Näin sosiaalisia kontakteja eri asumismuotojen ja eri lähtökohdista tulevien asukkaiden väliin syntyy arkielämän kohtaamisista. Alhotie 19 asunnot ovat vuokraltaan edullisia, lyhyen korkotuen ARA-vuokra-asuntoja. Asukasvalintaan käytetään tulorajoja, jotka tosin ovat aika korkeat. Lisätietoja kohteen sivuilta.

Lisätietoja:

Mauri Puljujärvi

Avain Asunnot, projektipäällikkö

0400-891779

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 12000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Avain Asunnot lahjoitti 10 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle
Seuraava
Kaarinan Jalostusasemankatu 1 sai uudet asukkaat