Juha Haapakoski on Avain Yhtiöiden uusi Group Treasurer

Juha Haapakoski (KTM) on nimitetty asuntosijoitusyhtiö Avain Yhtiöiden uudeksi Group Treasureriksi. Hänen vastuualueenaan tulee olemaan Avain Yhtiöt -konsernin rahoitukseen liittyvät tehtävät. Haapakoskella on yli viidentoista vuoden kokemus yritysrahoituksesta eri toimialoilta. Aiemmin hän on toiminut rahoituksen parissa mm. Kemira GrowHow:lla ja CGI:llä. Avain Yhtiöiden rahoitukseen hän siirtyi Kojamosta.

  • Olen innoissani päästessäni osaksi Avain Yhtiöiden osaavaa porukkaa ja on hienoa, että saan antaa panokseni Avaimen menestykseen tulevaisuudessa. Rahoituksella tulee olemaan merkittävä rooli lähivuosina, sillä yhdeksi yrityksen strategisista painopisteistä on nostettu kannattava kasvu.
  • Tulevina vuosina tulemme investoimaan merkittävästi sekä vapaarahoitteiseen että yleishyödylliseen asuntotuotantoon. Asuntotuotannossa, kuten myös kaikissa muissakin toiminnoissa, vastuullisuusasiat on nostettu keskiöön.
  • Kartoittaessamme uusia rahoituslähteitä, vastuullisuusasiat tulevat nousemaan myös rahoitussopimuksiimmekin tulevaisuudessa, Haapakoski summaa.

Lisätietoja:

Juha Haapakoski

Avain Yhtiöt Group Treasurer

040-5352458

Edellinen
Avain Asuntojen käyttöaste on ennätyslukemissa
Seuraava
Avain Asunnot laajentuu Turun seudulle