Jyväskylän Heinälammen asokohteen myynti on alkanut

Avain Asunnot rakennuttaa Heinälammen suositulle asuinalueelle Jyväskylään yhteensä 46 kpl asumisoikeusasuntoa osoitteeseen Timoteiraitti 9-11. Kohteen myynti on nyt alkanut. Kun teet sopimuksen 30. elokuuta 2024 mennessä, pääset valitsemaan valikoimastamme sinulle mieluisat pintamateriaalit tulevaan kotiisi!

Monipuolinen asuntojakauma 29 m² yksiöstä 90,5 m² neliön perheasuntoihin mahdollistaa asumisen sinkuille, pariskunnille ja lapsiperheille. Tämä A-energialuokan kohde lämpenee maalämmöllä. Kohde ja asunnot ovat savuttomia koko kiinteistön alueella. Lemmikit ovat tervetulleita Avain-koteihin! Kohde on arvioitu valmistuvan elokuussa 2025.

Katso vapaat asunnot täältä.

Lisätietoja:

Marita Polvi-Lohikoski, Myyntipäällikkö Avain Asunnot

040-4807595

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Millaisia asuntoja Tuusulassa on tarjolla?
Seuraava
Asuntojen kalustus ratkaisut