Kaarinan Jalostusasemankatu 1 sai uudet asukkaat

Avain Asunnoille valmistui Kaarinan keskustan tuntumaan 35 uutta asumisoikeusasuntoa. Asukkaat pääsivät muuttamaan uusiin koteihinsa viime viikon keskiviikkona. Kohteesta on vielä vapaana muutama asunto. Kaarinan keskusta ja sen monipuoliset palvelut kauppoineen, kouluineen, kirjastoineen ja terveyspalveluineen sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Avain Asuntojen myyntineuvottelija Kristiina Åkerlund pitää asumisoikeusasuntoja erinomaisina moneen eri elämäntilanteeseen.

  • Myynti on sujunut hyvin. Kohteessa on vapaana enää yhdeksän asuntoa, joista on lukuisia kyselyitä. Asumisoikeusasunnoille on edelleen kova kysyntä, Åkerlund kertoo.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus Aran tuoreen asuntomarkkinakatsauksen mukaan asumisoikeusasuminen on edelleen selvästi edullisempaa kuin asunnon vuokraaminen vapailta vuokramarkkinoilta.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 12000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Järvenpään Alhotie 19 vuokrakodit vihdoin vuokraukseen 
Seuraava
Avain Asumisoikeus Oy:n uusi yhteistyöelin kokoontui ensimmäistä kertaa