Keravan Kytömaalle valmistui 16 uutta Avaimen asumisoikeuskotia

Avain Asunnot rakennutti Keravan Kytömaalle osoitteeseen Niittäjänkatu 2 ja 4, uuden asumisoikeusrivitalokohteen, jossa on suuria perheasuntoja lapsiperheiden tarpeisiin. Asukkaat pääsivät muuttamaan kohteeseen sovitussa aikataulussa 27.1.

Asunnot ovat laadukkaasti varusteltuja. Huoneiston varustuksesta löytyy keraaminen liesi, astianpesukone, huoneistojen ikkunoissa on sälekaihtimet sekä kylpyhuoneet on laatoitettu. Kohteen asunnot olivat varsin kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja. Asumisoikeuden myyntijohtaja Ruut Vesenterä on tyytyväinen rakentamisen laatuun ja aikataulussa pysymiseen. 

  • Keravan Kytömaa on viehättävä omakotitalovaltainen alue luonnon keskellä, jonne Avaimen uusi rivitalokohde suurine perheasuntoineen sopii mallikkaasti.
  • Kysyntä alueella on varsin suurta. Suurin osa asunnoista varattiin hetkessä. Kohteesta on kaikki asunnot varattu tai myyty, toteaa Ruut Vesenterä tyytyväisenä.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 10 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Asiakaslähtöinen ohjeistus tulee asumisoikeusasumiseen uuden lain voimaantullessa
Seuraava
Kuopion saaristokaupunkiin valmistui 20 uutta Avaimen asumisoikeuskotia