Kirkkonummelle uusia asumisoikeusrivitaloja

Kirkkonummelle Sepänkannakselle valmistuu 31 kappaletta ekologista asumisoikeuskotia osoitteeseen Pilvijärventie 15. A-energialuokan rivitalot lämpenevät ympäristöystävällisesti maalämmöllä.

  • Kohteessa on runsaasti suuria perheasuntoja jopa viiden huoneen asuntoon asti. Uutta, ekologista ja asumiskustannuksiltaan edullista kohdetta on ilo markkinoida, toteaa myyntipäällikkö Aune Lauronen.

Idyllinen rivitaloyhtiö sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, 6,5 kilometrin päässä Kirkkonummen keskustasta. Lähin päiväkoti on vain kilometrin päässä, kouluun matkaa kertyy noin 2,3 kilometriä ja ruokakauppa odottaa noin 2,4 kilometrin päässä. Keskustan palveluille kulkee sujuvasti bussilla. Kohteeseen on jatkuva haku. Jos teet sopimuksen ajoissa, 15.6.2024 mennessä, pääset valitsemaan asuntoosi valikoimastamme sinulle sopivat materiaalit. Rivitalokotien arvioitu valmistuminen on 27.6.2025.

Lisätietoja:

Aune Lauronen, Myyntipäällikkö Avain Asunnot

040-6735051

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Opiskelijoiden asumistuki on rajussa muutoksessa
Seuraava
Sisustusvinkit moderniin kotiin