Klaukkalaan valmistui 77 Avain Asuntojen vuokrakotia

Nurmijärven Klaukkalaan on valmistunut 77 laadukasta Avain Asuntojen vuokrakotia osoitteeseen Tilkankuja 2. Asukkaat pääsivät muuttamaan suunnitellusti 25.11. uusiin koteihinsa. Asuntoja on laaja kirjo yksiöstä aina neljän huoneen tilaviin perheasuntoihin. Asunnot rakensi Avain Yhtiöiden oma rakennusliike Tencon. Kohteessa on lämmitysmuotona ekologinen maalämpö. Asukasvalintaan käytetään tulorajoja, koska Asunnot ovat kohtuuhintaisia lyhyen korkotuen ARA-vuokra-asuntoja. Projektipäällikkö Sami Montonen on tyytyväinen lopputulokseen.  

  • Aikataulussa pysyttiin ja jälki on viimeisteltyä. Näihin viihtyisiin asuntoihin on ilo muuttaa.  
  • Kohteesta on vielä muutama asunto vuokrattavana, joten kannattaa laittaa vuokrahakemusta tulemaan ja pääsee jouluksi uuteen kotiin, Sami Montonen toteaa.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 10 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Lisätietoja:

Avain Asunnot 020-7624 700

Edellinen
Avain Asuntojen Ranta-Kartanon kohde valmistui
Seuraava
Kuopion saaristokaupunkiin valmistui 35 uutta Avaimen vuokrakotia