Kodin valinnan logiikkaa – järjellä vai tunteella?

Oletko koskaan miettinyt, miksi päädyit asumaan juuri niiden seinien sisäpuolelle, joiden sisällä kotisi tällä hetkellä sijaitsee? Joskus kodin valinta on pitkän harkinnan tulos, toisessa tilanteessa pakon sanelema pikainen päätös. Joskus valinta pitää mukanaan kipeää tunnetta epäonnistumisesta tai jostakin luopumisesta, mutta lähes aina päätökseen liittyy hyvä tunne kodin löytymisestä.

Koteja valitaan yksin tai yhdessä tärkeän ihmisen tai useamman perheenjäsenen kanssa. Pohdittavaa riittää aina: Missä haluan aikaani viettää? Missä tunnen oloni turvalliseksi? Mitä elementtejä tarvitsen kodilta tai sijainnilta, jotta arki olisi mutkatonta? Mikä asumismuoto on minulle paras?

Asumismuodon valintaan vaikuttavat monet seikat – on koti sitten vuokra-, asumisoikeus- tai omistusasunto. Lähes kaikilla meistä tulee elämän varrella olemaan kokemusta näistä kaikista asumismuodoista, vaikka sitten vain tilapäisenä asumismuotona. Jokaisen kodin seinien sisällä sijaitsee kuitenkin juuri sinun kotisi. Juuri sinulle sopiva.

Sana ’koti’ ja koko kodinvaihtamisprosessi sisältää valtavan määrän tunnetta. Avaimen asiakaspalvelussa myyntineuvottelija tai -koordinaattori on mukana koko prosessissa, kun perhetilanteita käydään läpi sopivaa asuntoa valittaessa. Kodinvaihtoon liittyvien asioiden läpikäyminen avoimesti auttaa eteenpäin etsinnässä ja oikean – ja juuri sinulle sopivan – kodin valinnassa. Tästä asiakaspalvelumme on saanut runsaasti positiivista palautetta. On ilo olla avuksi.

Järkeä ja tunnetta – oikea sekoitus kumpaakin ja sopiva Avain-koti on valittu!

Ruut Vesenterä, myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö, Avain Asunnot

Edellinen
Asmo Maanselkä Avain Asuntojen markkinointipäälliköksi
Seuraava
SSA Rakennus toteuttaa Avain Asunnoille kaksi asumisoikeustaloa Hyvinkään Metsäkaltevan alueelle