Kuvassa Renevon remontoima Avain asunto Helsingin Vuosaaressa

Korjausrakentamiseen erikoistunut Renevo kasvaa vauhdilla

Avain Yhtiöt -konserniin kuuluva Renevo Oy saavutti Rakennuslehden Suurimmat korjausrakentajat -listalla sijan 12 (Rakennuslehti 19/2020). Renevon korjausrakentamisen liikevaihto vuonna 2019 oli 32,8 miljoonaa euroa ja kasvua edelliseen vuoteen oli huimat 52,6 %. Renevo on erikoistunut monipuoliseen korjausrakentamiseen, kuten perusparannuksiin, putkiremontteihin ja vahinkokorjauksiin. Sen tavoitteena on olla Suomen paras korjausrakentaja.

Kasvu on hyvä merkki, mutta sitäkin tärkeämpänä Renevolla pidetään henkilöstötyytyväisyyttä, työturvallisuutta, laatua ja kannattavuutta. Ne eivät saa laskea liikevaihdon kasvaessa. “Avainasemassa  tavoitteen saavuttamisessa on henkilöstön asenne”, kertoo Renevon toimitusjohtaja Arttu Liukku. Renevolla on onnistuttu rekrytoinnissa erinomaisesti, koska töihin on saatu tunnollisia ja sitoutuneita työntekijöitä. Toimiva yhteistyö hyvien aliurakoitsijoiden ja toimittajien kanssa on myös tärkeässä roolissa.

Korjausrakentamisen kannattavuuteen vaikuttavat hyväksi havaitut prosessit ja tarkka urakkalaskenta. Renevolla kiinnitetään huomiota erityisesti seurantaan, kun uusi kohde lähtee käyntiin. “Renevolla tehdään työt hyvin ja ammattimaisesti. Ongelmiin reagoidaan nopeasti ja tehdään korjausliikkeitä tarvittaessa. Mitään taikatemppua kasvuun tai kannattavuuteen ei ole”, Arttu Liukku kiteyttää.  

Lisätietoja:

Arttu Liukku, toimitusjohtaja, Renevo Oy, arttu.liukku@renevo.fi

Edellinen
Hyvää ja aurinkoista juhannusta!
Seuraava
6 vinkkiä vuokra-asunnon hakijalle