Kuopion Pirtinkaari sai uudet asukkaat.

Kuopion Pirtinkaari 4 sai uudet asukkaat

Avain Asunnoille valmistui Kuopion Pirttiin on 61 uutta ja tasokasta asumisoikeusasuntoa. Kohteesta löytyy sekä kerrostalo että rivitalo. Asukkaat muuttivat uusiin koteihinsa viime viikolla. Avain Asuntojen myyntiä Kuopiossa hoitanut Collierssin asuntomyyjä Marja Kostamo pitää tilannetta erinomaisena.

  • Myynti on sujunut erittäin hyvin. Kohteessa on enää muutama vapaa asunto. Asumisoikeusasunnoille on edelleen kova kysyntä Kuopiossa, sanoo Marja Kostamo.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus Aran tuoreen asuntomarkkinakatsauksen mukaan asumisoikeusasuminen on edelleen selvästi edullisempaa kuin asunnon vuokraaminen vapailta vuokramarkkinoilta. Raportin mukaan vapaarahoitteiset vuokrat ovat Kuopiossa 20 % asumisoikeusasuntojen käyttövastikkeita kalliimpia

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 12000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi.

Edellinen
Avain Asunnot lahjoitti 10 000 euroa Syöpäsäätiölle
Seuraava
Avain Asunnot lahjoitti 10 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle