Kuopion saaristokaupunkiin valmistui 35 uutta Avaimen vuokrakotia

Avain Asunnot rakennutti Kuopion Saaristokaupunkiin 35 uutta vuokrakotia. Asukkaat pääsivät muuttamaan kohteeseen sovitussa aikataulussa 30.11. Asunnot ovat laadukkaasti varusteltuja. Huoneiston varustuksesta löytyy keraaminen liesi, astianpesukone, huoneistojen ikkunoissa on sälekaihtimet sekä kylpyhuoneet on laatoitettu. Kohteen asunnot olivat varsin kohtuuhintaisia lyhyen korkotuen ARA-vuokra-asuntoja. Kohteen myyntipäällikkö Jari Parkkinen on tyytyväinen rakentamisen laatuun ja aikataulussa pysymiseen. 

  • Kaikki työt menivät suunnitellusti putkeen. Kuopion Saaristokaupunki on mahtavalla sijainnilla ja Avain Asunnot voi tarjota todella laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia vuokrakoteja upeasta ympäristöstä.
  • Kysyntä alueella on varsin suurta. Suurin osa asunnoista vuokrattiin hetkessä. Kohteesta on enää vain yksittäisiä koteja vuokrattavana, toteaa Jari Parkkinen tyytyväisenä.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 10 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Klaukkalaan valmistui 77 Avain Asuntojen vuokrakotia
Seuraava
Senaatti-kiinteistöt ja Avain Yhtiöt kiinteistökauppaan Pasilan Ratapihakorttelista