Marvea on laajentanut toimintaansa urakkamarkkinoille. Avain Asunnoille rakennetaan kaksi kerrostaloa Tampereen Hervantajärvelle

Pirkkalalainen Marvea Oy on aloittanut Avain Asunnoille kahden kerrostalon rakennustyöt Tampereen Hervantajärvelle Heittoniitynkujalle. Avain Asunnot rakennuttaa Tampereen Heittoniitynkuja 6:een 70 vuokra-asuntoa ja 70 asumisoikeusasuntoa. Kohteet ovat ARA-rahoitteisia. Hankkeen työllistämisvaikutus on n. 260 henkilötyövuotta.

Marvea on laajentanut liiketoimintaansa urakkamarkkinoille. Marvean aiemmat hankkeet ovat olleet omille tonteille kehitettyjä tai neuvottelupohjaisia kerros- ja rivitalohankkeita.

”Marvean henkilöstöllä on pitkä kokemus myös urakkaliiketoiminnasta, joten päätös urakkaliiketoimintaan mukaan menosta oli lopulta helppo. Marvea on koko henkilöstönsä omistama yritys, mikä tuo motivaatiota ja tehokkuutta henkilöstömme toimintaan. Tarjoamme mielellämme kerrostalohankkeita tilaajille.”, kertoo Marvea Oy:n toimitusjohtaja Miikka Routama.

Hervantajärven asuinalue on uusi suurehko noin 3.000 asukkaan tuleva asuinalue Hervannan eteläpuolelle ratikkareitin varteen. Asuinkorttelit sijoittuvat Ruskonkehän läheisyyteen laajojen ympäröivien metsäalueiden keskelle. Mm. arvostetulle Birgitan polulle on alueelta lyhyt matka.

”Toivotamme Marvean tervetulleeksi uudeksi tarjoajaksi urakkamarkkinoille. Jatkamme sujuvaa yhteistyötä mielellämme myös tulevaisuudessa. Uskomme hyvin alkaneen yhteistyön heijastuvan myös asuntojen laatuun ja sitä kautta myös Avain Asunnoille tärkeään asukaskokemukseen”, toteaa Avain Rakennuttaja Oy:n toimitusjohtaja Ville Mäenpää.

Lisätietoja:

Ville Mäenpää, Avain Rakennuttaja Oy, toimitusjohtaja, p. 020 762 4721, ville.maenpaa@avainyhtiot.fi, www.avainasunnot.fi

Miikka Routama, Marvea Oy, toimitusjohtaja, p. 044 751 0291, miikka.routama@marvea.fi, www.marvea.fi

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 9 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi.

Edellinen
Avain&koti 2/2021 on ilmestynyt
Seuraava
Avain Asunnot ja SSA Rakennus Oy toteuttavat 114 asumisoikeusasuntoa Vantaan Keimolanmäkeen