Matias Mehtätalo. Kuva: Sebastian Ratu

Matias Mehtätalo Tenconin toimitusjohtajaksi

Matias Mehtätalo on nimitetty Tencon Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2021. Tencon Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Kari Mäenpää siirtyy samalla hallituksen puheenjohtajaksi.

Mehtätalo siirtyy toimitusjohtajaksi Tenconin tuotantojohtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut uudisrakentamisesta, työmaiden johtamisesta ja resurssoinnista. Mehtätalo on kuulunut Avain Yhtiöt -konsernin johtoryhmään toukokuusta 2020 alkaen. Aiemmin Mehtätalo työskenteli Avain Rakennuttajalla projektipäällikkönä, jolloin hänen vastuualueellaan oli uudishankkeiden rakennuttaminen. Mehtätalo on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

“Olemme erittäin iloisia, että saamme nostettua uusia voimia talon sisältä konsernin johtopaikoille. Matiaksella on vahva osaaminen kustannustehokkaasta rakentamisesta ja hyvä näkemys kuinka Tenconia viedään yhdessä eteenpäin”, sanoo Avain Yhtiöt -konsernin toimitusjohtaja Perttu Liukku.

“Olen seurannut aiemmissa tehtävissäni Tenconin kasvutarinaa läheltä lähes yhtiön perustamisesta saakka ja innostunut mahdollisuudesta johtaa yhtiön kannattavaa kasvua. Useiden suurten aluehankkeiden sujuva läpivienti on osoittanut Tenconin henkilöstön osaamisen olevan alan terävintä kärkeä. Pyrimme jatkossakin olemaan poikkeuksellisen ketterä ja ratkaisukeskeinen organisaatio ja pitämään yllä yhtiön vahvaa tekemisen meininkiä”, Matias Mehtätalo kertoo.

Lue lisää Tenconista osoitteesta avainasunnot.fi/tencon.

Lisätietoja:

Perttu Liukku, toimitusjohtaja, Avain Yhtiöt Oy, puhelin 050 661 69, perttu.liukku@avainyhtiot.fi  

Matias Mehtätalo, tuotantojohtaja, Tencon Oy, puhelin 044 066 4015,  matias.mehtatalo@avainyhtiot.fi

Avain Yhtiöt lyhyesti

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 9 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Avain&koti 4/2020 on ilmestynyt
Seuraava
Mitä jos muuttaisit upouuteen kotiin?