Miksi Suurpelto on suosittu asuinalue?

Suurpelto on noussut viime vuosina yhdeksi Espoon halutuimmista asuinalueista. Sen suosio perustuu moniin tekijöihin, jotka yhdessä luovat alueesta erinomaisen paikan asua ja elää. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi ne keskeiset syyt, jotka tekevät Suurpellosta vetovoimaisen asuinalueen.

Moderni ja suunniteltu yhteisö

Suurpelto on moderni asuinalue, joka on suunniteltu alusta asti vastaamaan asukkaidensa tarpeita. Alueen rakentaminen alkoi vuonna 2007. Alueen suunnittelussa on otettu huomioon niin viihtyisyys, toimivuus kuin ympäristöystävällisyyskin. Tämä näkyy muun muassa alueen monipuolisissa palveluissa, viheralueiden runsaudessa sekä helpossa liikkuvuudessa. Avain Asunnot tarjoavat laadukkaita vuokra-asuntoja Suurpellossa osoitteessa Henttaan Puistokatu 4. Alueen suunnittelussa on panostettu erityisesti yhteisöllisyyteen, mikä näkyy muun muassa yhteiskäyttötilojen ja -pihojen suunnittelussa. Katso täältä alueen vapaat asunnot.

Luonnonläheisyys ja ulkoilumahdollisuudet

Suurpelto sijaitsee lähellä luontoa, tarjoten asukkailleen ainutlaatuisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Alueen läheisyydessä on useita puistoja, metsiä ja jopa Nuuksion kansallispuisto ei ole kaukana. Alueelle on rakennettu Rakkauden puutarha, jossa vierailu saa hengen ja mielen virkistymään. Puutarhaan voivat asukkaat itse käydä istuttamassa oman hedelmäpuun rakkautensa merkiksi. Puisto sijaitsee osoitteessa Hentebynkatu 4. Luonnon läheisyys tekee Suurpellosta erityisen houkuttelevan niille, jotka arvostavat luontoa ja aktiivista elämäntapaa. Suurin alueen puisto on Suurpellon länsipuolella sijaitseva luonnontilainen Espoon keskuspuisto.

Kattavat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet

Suurpelto on uusi asuinalue ja sen palvelut täydentyvät jatkuvasti.  Alueelta löytyy kauppoja, kouluja, päiväkoteja, jotka tekevät arjesta sujuvaa. Erityisenä mainintana on kerrottava uudesta kansainvälisestä koulusta Espoo International School, jonka koulutuspalvelut ovat laadukkaita. Lisäksi hyvät kulkuyhteydet, kuten bussilinjat ja tulevaisuudessa mahdollisesti raitiotie, yhdistävät Suurpellon kätevästi muuhun pääkaupunkiseutuun. Me Avain Asunnoissa olemme panostaneet siihen, että asukkaamme voivat elää mukavaa ja helppoa arkea. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asuntoja alueella, jossa palvelut ovat lähellä ja liikkuminen on vaivatonta.

Yhteisöllisyys ja turvallisuus

Suurpelto tunnetaan myös yhteisöllisyydestään. Alueella järjestetään erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka tuovat asukkaat yhteen ja luovat vahvan yhteisöllisen hengen. Turvallisuus on myös yksi Suurpellon vahvuuksista, sillä alue on suunniteltu turvalliseksi ja rauhalliseksi asuinpaikaksi kaikenikäisille. Me Avain Asunnoissa arvostamme yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta. Olemme sitoutuneet luomaan ja ylläpitämään asuinympäristöjä, joissa jokainen voi tuntea olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi.

Tulevaisuuden visio

Suurpelto ei ole vain nykyhetken suosittu asuinalue, vaan se on myös tulevaisuuteen katsova yhteisö. Alueen kehityssuunnitelmat ja jatkuva panostus infrastruktuuriin takaavat, että Suurpelto pysyy houkuttelevana asuinalueena myös tulevaisuudessa. Me Avain Asunnoissa olemme innoissamme saadessamme olla osa Suurpellon kehitystä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asuntoja, jotka eivät ainoastaan täytä tämän päivän tarpeita, vaan myös huomioivat tulevaisuuden mahdollisuudet ja haasteet. Suurpelto on monipuolinen, viihtyisä ja kehittyvä asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen laadukkaan elinympäristön. Me Avain Asunnoissa olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä yhteisöä ja tarjota asukkaillemme parhaan mahdollisen kodin. Mikäli olet kiinnostunut asumisesta Suurpellossa, ota yhteyttä – autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan kodin. Katso asuntotarjontamme täältä. 
Edellinen
Miksi valita vuokra-asunto Vantaan Kivistöstä?
Seuraava
Asumisoikeusasuminen: Mitä etuja asumisoikeusasunnon hallintaoikeus tuo?