Millaisia asuntoja on tarjolla Keimolassa?

Uudiskohteet Keimolassa

Keimolanmäen entisen Keimolan moottoriradan paikalle rakentunut uusi asuinalue Keimolanmäki tarjoaa asuntoja noin 2500 hengelle. Keimolan takana vehreät metsät, luonnonsuojelualue Keimolan Isosuo kutsuvat liikkumaan ja samoilemaan luonnossa. Alueen vieressä sijaitseva Keimola Golf tarjoaa golfin harrastajalle hyvän mahdollisuuden yhdistää asuminen ja golfin pelaaminen.  Alue houkuttelee monenlaisia asukkaita. Olitpa sitten ensiasunnon ostaja, perheellinen tai eläkeläinen, Keimolan asuntotarjonta vastaa monipuolisesti eri ihmisten tarpeisiin. Keimolan alueella on viime vuosina rakennettu useita uusia asuntoja, jotka tarjoavat modernia ja huoletonta asumista. Avain Asunnoilla tarjoamme laadukkaita uudiskohteita, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Asunnot ovat usein avoimia ja valoisia, ja niissä on huomioitu toimivuus ja esteettömyys. Uudiskohteissamme voit nauttia uuden kodin tuomasta mielenrauhasta, sillä kaikki on rakennettu kestämään aikaa.

Keimolan historia

Keimolan moottorirata oli Vantaan Keimolassa sijainnut moottorirata ja -stadion. Radan perusti kilpa-autolegenda Curt Lincoln vuonna 1965 ja se avattiin 12. kesäkuuta 1966. Radan pituus oli noin 3,3 kilometriä ja pelkkä pääsuora oli kilometrin mittainen. Radan leveys oli vaihdellen 9–15 metriä. Keimolassa järjestettiin usein F2-kilpailuja. Ratkaiseva tekijä Keimolan moottoriradan perustamiseen oli suomalaisten tuolloin suuri kiinnostus autourheilua kohtaan. Helsingissä Eläintarhanajoja ei vuonna 1963 tapahtuneen onnettomuuden jälkeen enää voitu järjestää. Eläintarhan radan korvaajaa suunniteltiin Tikkurilaan, Tattarisuolle ja Seutulaan. Rataa alettiin rakentaa metsäiseen maastoon, silloiseen Helsingin maalaiskuntaan syyskuun alussa 1965. Keimolan moottoriradan avajaispäivä oli 12. kesäkuuta 1966. Formula 1 -kisaa radalla ei koskaan nähty, vaikka radan profiili soveltui sellaiseen käyttöön hyvin, mutta F2-kilpailuja Keimolassa järjestettiin usein. Keimola sai huomiota siellä järjestetyistä Formula Vee-kilpailuista. Rata ikuistettiin loiston päivinään Risto Jarvan elokuvaan Bensaa suonissa, jonka kohtauksista osa kuvattiin Keimolassa vuonna 1969. Kesäkuussa 1978 Keimolassa järjestetyt Autourheiluliiton Vauhtikisat olivat viimeiset viralliset Keimolassa ajetut kisat. Radan kunto oli huonontunut. Alun perin radan ympäristö oli soraa, jota ei siistitty avajaisiin vaan jätettiin viimeistelemättä. 1970-luvulla alueella alkoi kasvaa heinää ja pajukkoa. Katsomoita purettiin yleisökadon ja niiden huonon kunnon vuoksi. Keväällä 2015 moottoristadionin paikalle alettiin rakentaa Keimolanmäen asuinaluetta. Keimolan historia näkyy radan linjauksia noudattavien uusien teiden muodossa. Radan symboliksi muodostunut valvontatorni kunnostettiin vuosina 2018–2019 ja jätettiin paikalleen Keimolanmäen symboliksi. Lähde: Wikipedia.  undefined

Ajoportti kunnioittaa Keimolan historiaa

Radan valvontatornin viereen vuonna 2023 valmistui Avaimen asumisoikeuskohde Vantaan Ajoportti 2. Kohde on nykyaikainen 2023 valmistunut 12-kerroksinen talo, jonka asunnoissa pohjaratkaisuja löytyy tehokkaista yksiöistä tyylikkäisiin perheasuntoihin.  A-energialuokan talossa on huomioitu nykyajan energiatehokkuusvaatimukset. Kivistön kaupunginosan keskustaan, jossa sijaitsee lähipalveluja sekä mm. kirjasto ja Kehäradan rautatieasema, johon matkaa n. 1,5 kilometriä. Hämeenlinnanväylä (VT3) ja Kehä III johdattavat nopeasti joka puolelle pääkaupunkiseutua. Katso kohteen vapaat asunnot täältä. 

Keimolan Keimolankaarre 8

Vuonna 2018 valmistuneessa seitsemänkerroksisessa kerrostaloyhtiössä on yhteensä 96 valoisaa ja hyvin suunniteltua asumisoikeusasuntoa. Lähellä on lisäksi Keimolan golfkenttä sekä kauniit lenkkeilypolut, jossa talvisin pääsee myös hiihtämään. Lapsiystävällisellä alueella on koulun ja päiväkodin lisäksi leikkipuistoja. Alueella on ruokakauppa ja kauppakeskus Jumbo on vain lyhyen ajomatkan päässä. Katso kohteen vapaat asunnot täältä. 
Edellinen
Asuntoja kasvualueille: Tuusula Hyrylä
Seuraava
Avain Yhtiöille voitollinen vuosi 2023