Oi ihana kesä!

Vihdoinkin lämpö on saapunut ja luonto alkaa heräämään ja taipumaan kauniin vihreäksi! Naapureitakin näkyy pihalla enemmän ja hyvä mieli paistaa monien kasvoilta. Talvi oli pitkä ja talvipölyt voi lakaista pois, nyt on aika valmistella piha tai parveke kesäkuntoon ihania kesähetkiä varten. Nopeimmat ovat jo varmaan kevätsiivousta ehtineet tehdä, kuten lakaisseet pölyt ja haravoineet viime syksyn jäljiltä jääneet lehdet, mutta mikäli et, niin hyvin vielä ehtii.

Terassikausi voi alkaa

Meidän perheessämme kesävalmistelut menevät vuosi vuodelta melko saman kaavan mukaan. Grilli kaivetaan esille pressujen alta ja muistellaan jälleen niitä parhaimpia kesäherkkuja, mitä aikaisempina kesinä on loihdittu. Ruokailuryhmä otetaan esille ja pestään taas kiiltäväksi, pöytää hieman koristellaan esimerkiksi kesäkukalla sekä aurinkokennolyhdyillä. Trampoliini on lasten suosikki, se tuo lapsille kesätunnelman ja ilon, jossa myös me vanhemmat onneksemme saamme luvan välillä hyppiä. Terassieväät hankitaan nostalgisesta jäätelöautosta, kesällä ei onneksi lasketa, monta jäätelöä on tullut syötyä.

Istutuslaatikot ovat minun suosikkini ja sormet syyhyten odotan aina, että säät ovat tarpeeksi lämmenneet ja pääsen kylvämään ensimmäiset siemenet. Paras tunne on, kun omasta maasta saa kesäpöytään herkkuja ja kokee onnistumisen tunteen. Terassia tykkään koristaa kesäkukilla, mutta pääsääntöisesti yrteillä, jotka kauniin ulkonäön lisäksi ovat hyödyllisiä ja helpottavat kesäkeittiön kokkia.

Kun tekee mieli jotain uutta

Moni panostaa kesäisin terassin tai parvekkeen viihtyvyyteen ja sisustaa niistä mahtavia kesäkeitaita, joissa vietetään ikimuistoisia hetkiä läheisten kanssa. Kaupat pullottavat ihanilla uutuuksilla ja kotiin tekisi mieli luoda uusi sisustusmaailma. Tässä alla on esimerkiksi koottu rento ja boheemi kesästailaus, joka sopii parvekkeelle tai terassille. Maanläheiset värit sekä materiaalit sulautuvat ihanasti luontoon ja luovat harmonisen tunnelman. Kasvit tuovat sisustukseen raikkautta ja nykyään löytyy laaja valikoima tekokasveja monesta kaupasta, jotka säilyvät vuodesta toiseen. Kaikki tuotteet löytyvät huonekaluliike Veken-verkkokaupasta (https://www.veke.fi/)

Boheemi kesästailaus parvekkeelle tai terassille. Tuotteet: www.veke.fi

Käy osallistumassa arvontaan Instagramin puolella! Kerro meille sinun kesäsisustusvinkkisi! Avain Asuntojen Instagramissa on arvonta 30.5.2023 asti, jossa voit voittaa Veken 50 euron lahjakortin.

Aurinkoisin kesäterveisin,

Dianna Sundman

Avain Asunnot

Edellinen
Asumisoikeus – kohtuuhintainen ja turvallinen vaihtoehto asumiseen
Seuraava
Asiakaspalvelu kesällä