Peab rakentaa Avain Asunnoille 77 asumisoikeusasuntoa Järvenpäähän

Peab toteuttaa Avain Asunnoille kolme asuinkerrostaloa Järvenpään Terholan alueelle keskustan välittömään läheisyyteen osoitteeseen Alhotie 17.

”On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä Avain Asuntojen kanssa. Yhteistyötä on aiemmin tehty ihmisten välillä, mutta nyt päästään vihdoin tekemään yhteistä hanketta yritystenkin välillä”, kertoo Peabin Etelä-Suomen rakentamisen alueyksikön apulaisaluejohtaja Petri Salonen.

Alhotien asumisoikeuskohteen asuntokoot vaihtelevat 34-neliöisistä yksiöistä 93,5-neliöisiin perheasuntoihin. Pinta-alajakauma painottuu isompiin asuntoihin, tarjoten näin hyvät ja väljät asumisvaihtoehdot tuleville asukkailla. Järvenpään kohde on osa suurempaa korttelikokonaisuutta, jonka Avain Yhtiöt on kaavoittanut vuosille 2017–2020. Alueelle on tarkoitus rakentaa tulevina vuosina monimuotoista asumista.

”On hienoa saada korttelin ensimmäinen kohde liikkeelle ja aloittaa yhteistyö Peab Oy:n kanssa Terholan alueella, toteaa Avain Rakennuttaja Oy:n projektipäällikkö Mauri Puljujärvi.

Projekti käynnistyy lokakuussa 2021 ja arvioitu valmistuminen on helmikuussa 2023. Urakkasumma on 11 miljoona euroa.

Lisätietoja antavat:

Peab on Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja, jolla on 16 000 työntekijää ja 5,7 miljardin euron liikevaihto. Paikallisen läsnäolon ja omien resurssiemme avulla kehitämme ja rakennamme arkea. Pääkonttori sijaitsee Förslövissä, Skånessa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.
peab.fi

Avain Yhtiöt on voimakkaasti kasvava suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on 10 000 Avain-asuntoa ja työllistämme reilusti yli 200 ammattilaista. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa.
avainasunnot.fi

Edellinen
Avain & Koti -lehden syysnumero on ilmestynyt
Seuraava
Uusien asumisoikeuskotien haku Tampereen Hervantajärven Heittoniitynkujalla on alkanut