Pirkkalassa haettavana uusia asumisoikeusasuntoja

Pirkkalan Soljan alueelle on rakenteilla 36 Avain asumisoikeusasuntoa viisikerroksiseen hissilliseen kerrostaloon. Asumisoikeusasuntojen hakuaika on parhaillaan käynnissä.

Pirkkalan Soljan uusi asuinalue sijaitsee Pyhäjärven rantamaisemissa ja kävelymatkan päässä kuntakeskuksen palveluista. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Tampereen keskusta on noin 15 kilometrin ja Tampere-Pirkkalan lentoasema noin 7 kilometrin päässä.

Pirkkalan Puotikujalla sijaitsevat asumisoikeusasunnot vaihtelevat erikokoisista yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Ainutlaatuisen tästä kohteesta tekevät sen neljä kaksikerroksista asuntoa, jotka mahdollistavat monipuoliset asumisratkaisut. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja. Huoneistoissa on muun muassa lasitetut parvekkeet, sälekaihtimet, astianpesukoneet ja keraamiset liedet. Osassa huoneistoista on oma sauna. Talon alakerrasta löytyy kuitenkin saunaosasto, joten saunattomien asuntojen asukkaatkin pääsevät löylyihin.

Asumisoikeusasuntojen arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2021 ja niihin on jatkuva haku. Ennen 18.12.2020 asumisoikeussopimuksen tehneet ehtivät vaikuttaa asuntonsa pintamateriaaleihin.

Edellinen
Miten päädyin Avaimelle kesätöihin?
Seuraava
Avain Rakennuttaja hakee projektipäällikköä