Porvoon puukerrostalon myynti alkoi

Porvoon Länsirantaan rakennetaan kaksi puurakenteista kerrostaloa, joissa on yhteensä 96 uutta asumisoikeusasuntoa. Tämän A-energialuokan kohteen arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2025.  Kohde on ainutlaatuinen puukerrostalo ja viimeisimpiä tähän tietoon asumisoikeuskohteita. Avain Asunnot on rakennuttaja ja kohteen rakentaa Rakennusliike Eero Reijonen. Huoneistokoot vaihtelevat näppäristä yksiöistä tilaviin kolmen huoneen loft-koteihin. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen viilennys ilmalämpöpumpulla. 

Porvoon puukerrostalon asunnot ovat asumisoikeusasuntoja. Asumisoikeusasunto on asumismuoto, joka tarjoaa vaihtoehdon omistus- ja vuokra-asumisen välillä. Maksamalla enintään 15 % asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna, saat elinikäisen asumisoikeuden kotiin, jota voit hallita omistusasunnon tapaan. Kun teet sopimuksen 17. syyskuuta 2024 mennessä, voit valita kotiisi pintamateriaalit valikoimastamme. Ensimmäinen hakuaika on nyt käynnissä 31. heinäkuuta 2024 asti.

Katso lisää ja hae tästä.

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Miten omistusasunto vaikuttaa verotukseen?
Seuraava
Miten löydän asunnon Jyväskylästä?