Porvooseen uusia puukerrostaloja Avain Asunnoille

Avain Asunnot rakennuttaa puukerrostaloja Porvooseen joen länsirannalle osoitteeseen Taidetehtaankatu 3 A. Kohteeseen tulevat kodit ovat kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja. Viisikerroksisessa kohteessa asuntoja on yhteensä 96 kappaletta. Puukerrostalojen urakoitsijana toimii Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy. Hanke on toteutettu kaavamuutoshankkeena Porvoon kaupungin kanssa. Kaavamuutossuunnittelun on suorittanut MUUAN Oy ja he jatkavat myös kohteen pääsuunnittelijana. Puuosat toimittaa VVR-Wood Oy.

Avain Asuntojen projektipäällikkö Mauri Puljujärvi on tyytyväinen hankkeeseen.

  • Puukaupunkiin sopii puukerrostalo. Rakennamme kohtuuhintaisia, erityisesti isoja perheasuntoja Porvoon sydämeen.
  • Palvelut ovat Taidetehtaan alueella erinomaiset. Kohteen välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen kansallinen kulttuurimaisema ja luonnoltaan rikas Porvoonjoen Länsiranta, mikä tuo puukerrostaloille uniikin sijainnin,
  • Puukerrostalon ylimmissä kerroksissa on avaria parvellisia asuntoja, joista arvioisin, että on myös osin näkymiä jokirantaan, Puljujärvi arvelee. 

Asumisoikeus on monipuolistaa asuntotarjontaa alueella. Asumisoikeusasuminen on huoleton, riskitön ja joustava asumismuoto, johon et tarvitse suurta lainaa. Maksat asumisen ajalta asumisasunnosta käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa alhaisempi. Asumisoikeusasunnossa voit asua juuri niin kauan kuin haluat.

  • Yhteistyö Porvoon kaupungin kaavoituksen, MUUAN Oy:n, urakoitsijan, puuosatoimittajan ja lainat myöntävän Aran kanssa on ollut saumatonta. Hyvällä yhteistyöllä olemme päässeet tähän pisteeseen näinä rakentamisen vaikeina aikoina, iso kiitos kuluu kaikille osapuolille, Puljujärvi kiittelee

lisätietoja:

Mauri Puljujärvi
Projektipäällikkö, Avain Yhtiöt Oy
0400 891779, mauri.puljujarvi@avainyhtiot.fi

Jarmo Hämäläinen
Toimitusjohtaja, Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy,
0400 624589, jarmo.hamalainen@ereijonen.fi

Olli Metso
Arkkitehti, Muuan Oy
040 7742014, olli.metso@muuan.fi

Dan Mollgren
Kaupunkikehitysjohtaja, Porvoon kaupunki
040 6232614, dan.mollgren@porvoo.fi

Edellinen
Vuokralla asuja voittaa nyt asuntomarkkinoilla
Seuraava
Avain Asunnot lahjoitti 10 000 euroa Syöpäsäätiölle