Avain Asunnot – Tuusulan asumisoikeusasunnot

Miksi valita asumisoikeusasunto Tuusulasta?

Tuusula on viehättävä ja kasvava kunta, joka tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja kauniita asuinympäristöjä. Asumisoikeusasunto Tuusulasta on erinomainen valinta, jos haluat yhdistää luonnonläheisyyden ja kaupunkimaisen elämän. Tuusulassa on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille perheille ja yksinasujille. Asumisoikeusasuntojen etuna on myös se, että ne tarjoavat vakautta ja turvallisuutta asumiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia vuokrankorotuksista tai asunnon myynnistä, sillä asumisoikeus takaa pitkäaikaisen asumisen. Tämä tekee asumisoikeusasunnosta houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti niille, jotka arvostavat pysyvyyttä ja ennakoitavuutta asumisessaan.

Avain Asuntojen tarjoamat palvelut

Avain Asunnoilla olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia asumispalveluita, jotka vastaavat asukkaidemme tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman asumisoikeusasuntoja eri puolilla Suomea, ja Tuusula on yksi suosituimmista kohteistamme. Asuntojemme suunnittelussa ja rakentamisessa panostamme erityisesti toimivuuteen, turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Palveluihimme kuuluu myös asukkaiden tukeminen arjen haasteissa. Tarjoamme esimerkiksi huoltopalveluita, jotka varmistavat, että asuntosi pysyy hyvässä kunnossa. Lisäksi järjestämme erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia ja tilaisuuksia, jotka edistävät asukkaiden viihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Asumisoikeusasunnon hakeminen

Asumisoikeusasunnon hakeminen on helppoa ja suoraviivaista. Ensimmäinen askel on hakea järjestysnumero asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:lta. Järjestysnumero on tärkeä, sillä se määrittää hakijoiden etusijajärjestyksen. Kun olet saanut järjestysnumeron, voit etsiä asuntohakumme kautta mieleisiäsi asuntoja ja jättää niihin hakemuksen. Asumisoikeuden saadaksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen, eikä sinulla saa olla omistusasuntoa tai varoja vastaavan omistusasunnon hankkimiseksi. Yli 55-vuotiaat ovat vapautettu varallisuusrajoista. Tulot eivät vaikuta asunnon saantiin, mikä tekee asumisoikeusasunnosta saavutettavan vaihtoehdon monille eri elämäntilanteissa oleville ihmisille.

Tuusulan asuinalueet ja niiden erityispiirteet

Tuusulassa on useita viehättäviä asuinalueita, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Esimerkiksi Hyrylä on Tuusulan keskusta-alue, jossa on kattavat palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Hyrylässä asuessasi olet lähellä kouluja, päiväkoteja, kauppoja ja muita arjen palveluita. Toinen suosittu alue on Jokela, joka tarjoaa rauhallista ja luonnonläheistä asumista. Jokelassa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kauniit maisemat, jotka tekevät siitä ihanteellisen paikan luonnon ystäville. Jokelassa on myös hyvät junayhteydet Helsinkiin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon työmatkalaisille.

Yhteisöllisyys ja viihtyvyys Avain Asunnoilla

Me uskomme, että yhteisöllisyys on tärkeä osa viihtyisää asumista. Siksi järjestämme säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa asukkaat voivat tutustua toisiinsa ja viettää aikaa yhdessä. Yhteisöllisyys lisää asumisviihtyvyyttä ja luo turvallisuuden tunnetta. Lisäksi panostamme asuinalueidemme viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Huolehdimme siitä, että asuinalueet ovat siistejä ja hyvin hoidettuja. Tarjoamme myös erilaisia palveluita, kuten huoltopalveluita ja asukastilaisuuksia, jotka tekevät arjesta sujuvampaa ja mukavampaa.

Ekologinen asuminen Avain Asunnoilla

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeä arvo, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään ekologisia ratkaisuja asumiseen. Asuntojemme suunnittelussa ja rakentamisessa käytämme energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Lisäksi panostamme kierrätykseen ja jätteiden lajitteluun, jotta voimme vähentää ympäristökuormitusta. Ekologinen asuminen ei tarkoita pelkästään ympäristöystävällisiä ratkaisuja, vaan myös asukkaiden hyvinvointia. Pyrimme luomaan asuinympäristöjä, joissa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja viihtyisät yhteistilat. Näin voimme tarjota asukkaillemme terveellisen ja kestävän asumisratkaisun.
Edellinen
Miten löytää edullisia vuokra-asuntoja?
Seuraava
Mistä löydät laadukkaat vuokra-asunnot?