Sipoon Söderkullaan valmistuu uusia Avain-asumisoikeusasuntoja

Sipoon Söderkullaan rakentuu uusia A-energialuokan Avain-asumisoikeusasuntoja osoitteeseen Kalliomäenkaari 5. Yksirappuisessa kerrostalokohteessa on yhteensä 28 asuntoa. Kohteen myynti alkoi 19.3. Myyntipäällikkö Aune Lauronen Avain Asunnoilta on innoissaan uudesta kohteesta. 

  • Kohteessa on asuntoja monipuolisesti kaksioista suurin 4-5 huoneen perheasuntoihin, jotka sijaitsevat hyvällä paikalla keskellä Söderkullan palveluita.  
  • Söderkullasta on hyvät julkiset liikenneyhteydet Sipoon sisällä sekä Helsinkiin että Porvooseen, Lauronen toteaa.

Keskusta-alueen palvelut lähikaupasta terveysasemaan ovat kävelymatkan päässä. Koulut, päiväkoti ja liikuntapaikat täydentävät monipuolista tarjontaa noin kilometrin säteellä kohteesta. Ympäristö on vehreää ja luonnonläheistä, Kalliomäenkaarelta alkava virkistysalue tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun. Porvoonväylä noin kahden kilometrin päässä mahdollistaa sujuvan liikkumisen niin itään kuin länteen päin. Jokaisessa huoneistossa on tilava lasitettu parveke. Kohteen arvioitu valmistuminen on 30. huhtikuuta 2025. Kun tekee sopimuksen 15. kesäkuuta 2024 mennessä, pääsee valitsemaan itselle mieluisat pintamateriaalit.

Lisätietoja:

Aune Lauronen, Myyntipäällikkö Avain Asunnot

040-6735051

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Asumisoikeusasukkaan huikea etu on perusparannus
Seuraava
Tuusulan Rykmentin puistotie 34 A sai uudet asukkaat