SSA Rakennus toteuttaa Avain Asunnoille kaksi asumisoikeustaloa Hyvinkään Metsäkaltevan alueelle

SSA Rakennus rakentaa Avain Asunnoille kaksi viisikerroksista asumisoikeustaloa Hyvinkään Metsäkaltevan alueelle osoitteeseen Yli-Jurvankatu 5. Projekti käynnistyy marraskuussa 2021 ja arvioitu valmistuminen on huhtikuussa 2023.

Projekti koostuu kahdesta rapattavasta 5-kerroksisesta asuinkerrostalosta sekä kahdesta talousrakennuksesta piha-alueineen. Yli-Jurvankadulle valmistuu yhteensä 43 uutta asumisoikeusasuntoa. Kotien koot vaihtelevat 38,5-neliöisistä kaksioista 87-neliöisiin neliöihin. Kodit lämpenevät ekologisella maalämmöllä ja rakennukset ovat A-energialuokkaa.

SSA toimii hankkeessa pääurakoitsijana. Urakkasumma on noin 8 miljoonaa euroa.

“SSA valikoitui urakoitsijaksi tiukan urakkakilpailun jälkeen. Oli ilo huomata, että monella urakoitsijalla oli kiinnostusta tulla kumppaniksemme tämän hankkeen rakentamiseen. Uskon, että saamme jälleen laadukkaan kohteen SSA:n rakentamana ja sovitussa aikataulussa”, toteaaAvain Rakennuttaja Oy:n projektipäällikkö Mauri Puljujärvi.

“On mukava päästä jatkamaan hyvin sujunutta yhteistyötä saman kadun varteen, josta yhteistyö alkoi. Taustalla on kolmen vuoden ajalta jo viisi valmistunutta tai käynnissä olevaa yhteistä hanketta, joiden aikana tilaajan organisaatio ja toimintatavat ovat tulleet tutuiksi”, kertoo SSA:n työpäällikkö Niko Kinnunen.

Lisätietoa:

Perustiedot hankkeesta:

Hankkeen nimi: As Oy Hyvinkään Yli-Jurvankatu 5
Tilaaja: Avain Asumisoikeus Oy
Tilaajan edustaja: Mauri Puljujärvi
Hankkeen selitys: Kiinteähintainen kokonaisurakka
Hankkeen koko: Kaksi viisikerroksista kerrostaloa; kerrosala 3581m2; huoneistoala 2576,5m2 sekä kaksi talousrakennusta
Asuntojen määrä: 43 asuntoa
Osoite: Yli-Jurvankatu 5, 05440 Hyvinkää
Aikataulu: 11/21 – 4/23
Asuntojen koko: 38,5m2 (2H+KT) – 87m2 (4H+KT+S)

SSA Rakennus  on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme tunnettuja myös omasta moduulituotannostamme ja ketterästä toimintatavastamme. ssa.fi

Avain Yhtiöt on voimakkaasti kasvava suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on 10 000 Avain-asuntoa ja työllistämme reilusti yli 200 ammattilaista. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa. avainasunnot.fi

Edellinen
Kodin valinnan logiikkaa – järjellä vai tunteella?
Seuraava
Avain Yhtiöt ja Senaatti-kiinteistöt solmivat kiinteistökaupan korttelista Helsingin Pasilassa