Tuusulan Rykmentin puistotie 34 A sai uudet asukkaat

Avain Asuntojen vuokrakohde Tuusulan Rykmentin puistotie 34 A sai uudet asukkaat 22.3.2024. Kohteessa on 54 laadukasta uutta vuokra-asuntoa kuudessa asuinkerroksessa. Koteja tehokkaista 26,5 neliön yksiöistä 67 neliön kolmioihin. Myyntipäällikkö Jari Parkkinen kertoo kohteen kysynnän olleen suurta.

  • Tämän Tuusulan laadukkaan kohteen vuokraus päästiin aloittamaan vasta maaliskuussa ja kysyntä on ollut suurta. Vielä on muutama asunto tarjolla nopeimmille.
  • Nyt kannattaa muuttaa Tuusulaan, kun jo entisestään hyvät palvelut tulevat parantumaan vuosi vuodelta, markkinoi Jari Parkkinen

Tasokkaasti varustelluissa asunnoissa on laminaattilattiat, kaakeloidut kylpyhuoneet, sälekaihtimet. Keittiöiden nykyaikaiseen varusteluun kuuluvat kalusteuuni, induktiotaso ja astianpesukone. Asuinmukavuutta tuo vesikiertoinen lattialämmitys. A-energialuokan talo lämpiää maalämmöllä.

Tuusulan keskusta Hyrylässä kokee parin vuoden sisällä valtavan uudistuksen. Vuoden 2024 aikana Rykmentin puistotielle rakentuu uusi linja-autoasema ja vuonna 2027-2028 Hyvinvointikeskus Sote-palveluineen. Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella: liikenneyhteydet kolmen kilometrin päässä sijaitsevalle Keravan rautatieasemalle ja Helsinkiin hoituvat sujuvasti linja-autolla. Hyrylästä rakennetaan monipuolinen ja moderni Tuusulan keskus.

Lisätietoja:

Jari Parkkinen

040-7047977

Avain Asunnot on kotimainen asumispalvelujen tuottaja. Meillä on noin 12 000 vuokra-, asumisoikeus- ja palvelukotiasuntoa ja lisäksi rakennamme omistusasuntoja. Rakennutamme vuosittain noin 1 000 asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Tarjoamme kohtuuhintaista asumista kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja ekologisuutta. Uskomme että viihtyisät kodit tuovat tyytyväisiä asukkaita. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Sipoon Söderkullaan valmistuu uusia Avain-asumisoikeusasuntoja
Seuraava
Järvenpään Alhotie 19 vuokrakodit saivat uudet asukkaat