Uusien asumisoikeuskotien haku Tampereen Hervantajärven Heittoniitynkujalla on alkanut

Avain Asunnot rakennuttaa Hervantajärven uudelle asuinalueelle 70 asunnon asumisoikeustalon. Heittoniitynkujan kerrostalokotien ensimmäinen hakuaika on alkanut ja se on käynnissä 11.10.2021 saakka. Hakuajan jälkeen mahdollisesti jäljelle jääviin asuntoihin on jatkuva haku. Kohteen arvioitu valmistumisaika on syyskuu 2022.

Heittoniitynkujan viisikerroksisen asumisoikeustalon huoneistojakauma on kattava. Kotien huonekoot vaihtelevat 28-neliöisen yksiön ja 84,5-neliöisen neliön välillä, ja osassa kodeista on oma sauna. Asunnot on varustettu keraamisilla liesillä, astianpesukoneilla, sälekaihtimilla ja kylpyhuoneet ovat laatoitettuja. Asuntojen parvekkeet sekä terassit ovat lasitettuja.

Uusia koteja luonnon keskelle ja uuden raitiovaunureitin varrelle

Hervantajärvi on asuinalueena monipuolinen. Hervannan kattavat palvelut ovat parin kilometrin päässä ja matkaa Tampereen keskustaan on 9 km. Alueen viihtyisyyttä täydentää lähes kotiovelta avautuva lähiluonto sekä läheinen Makkarajärven uimaranta.

Hervantajärven uusi asuinalue on suunniteltu tehokkaan joukkoliikenteen alueeksi, ja Heittoniitynkujan kodit sijaitsevat uuden ratikan päätepysäkin lähdeisyydessä.

Kohteen rakentajana toimii pirkkalalainen Marvea Oy.

Lisätietoja


Kotiin mahtuu koko elämä.
avainasunnot.fi

Edellinen
Peab rakentaa Avain Asunnoille 77 asumisoikeusasuntoa Järvenpäähän
Seuraava
Asmo Maanselkä Avain Asuntojen markkinointipäälliköksi