Arkkitehdin havainnekuva Topaasiaukion näkymästä / Arkkitehdit Soini&Horto Oy

Vantaan Kivistön korkeimmat talot rakenteilla – yli 300 uutta vuokra-asuntoa tulossa aseman viereen

Vantaan Kivistön uusi asuinalue kasvaa vauhdilla Avain Yhtiöiden toimesta, kun aivan kehäradan ja Vantaan Kivistön aseman viereen on rakenteilla kolme asuinkerrostaloa, joihin tulee yhteensä 327 asuntoa sekä 400 m² liiketilaa. Avain Yhtiöiden omistukseen valmistuu kolme Topaasiaukion suuntaan olevaa liiketilaa sekä 158 vuokra-asuntoa. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vuokra-asuntokäyttöön rakennetaan 169 huoneistoa sekä kaksi liiketilaa. Korttelin pysäköinti on järjestetty pihakannen alla olevaan pysäköintihalliin. Uusi korttelialue saa ensimmäiset asukkaansa loppuvuodesta 2019 ja kokonaisuudessaan rakennushanke on valmis vuoden 2020 aikana.

Palvelut ja yhteydet Kivistön valttina

Vantaan Kivistö sijaitsee kehäradan varrella suurien väylien vieressä ja yhteydet alueelta ovat sujuvia Helsingin keskustaan, lentoasemalle, Tikkurilaan sekä myös kehää pitkin pääkaupunkiseudun toisellekin puolelle. Kivistön alueen asunnot, työpaikat ja palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa myös jalan tai pyöräillen.

Viihtyisään Kivistöön rakentuu kymmenien tuhansien ihmisten asuinalue ja värikäs kaupunkikeskusta palveluineen. Kivistön sydämeen suunnitellaan monipuolista liike- ja palvelukeskusta, jonka julkiset ja yksityiset palvelut tuovat yhteen mm. kirjasto-, terveys- ja hyvinvointipalvelut sekä elämys- ja kauppapalvelut. Kivistön palvelutarjonta on kuitenkin helposti saavutettavissa tälläkin hetkellä, sillä päiväkodit, koulut, lähikauppa sekä aktiivinen yhdistystoiminta näkyvät kivistöläisten arjessa jo nyt.

Lisätietoja:

Avain Yhtiöt, toimialajohtaja Kari Mäenpää, kari.maenpaa(at)avainyhtiot.fi, p. 020 762 4711

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, kiinteistöjohtaja Tomi Aimonen, tomi.aimonen(at)ilmarinen.fi, p. 010 284 3835

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 8 000 asuntoa ja tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Lisätietoja: www.avainasunnot.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme yli 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Lisätietoja: www.ilmarinen.fi

Edellinen
Triathlonisti Kaisa Salin blogi: Suomalainen koti
Seuraava
Äänekosken asumisoikeustalot harjakorkeudessa