Vantaan Zirkonipolku 2 A:n malliasunto

Vantaan Kivistöön valmistuu 132 Avain vuokra-asuntoa elokuussa

Vantaan Zirkoninpolku 2 A ja B on Kivistön aseman ja Topaasiaukion laidalle valmistuva 12-kerroksinen kerrostalo, jossa on 132 uutta Avain vuokra-asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä isompiin perheasuntoihin.  Toimivat pohjaratkaisut tekevät asunnoista helposti sisustettavia. Lähes jokaisesta asunnosta löytyvä sauna ja lasitettu parveke lisäävät asumismukavuutta. Asuntojen vakiovarusteisiin kuuluvat esimerkiksi induktiotaso, erillisuuni ja astianpesukone. Lisäksi yhtiöllä on hulppea saunaosasto ullakkokerroksessa. Korttelin pysäköinti on järjestetty pihakannen alla olevaan pysäköintihalliin.

Kivistön keskustaan on rakentumassa värikäs kaupunkikeskus, josta löytyy niin päivittäistavarakaupat kuin kunnan palvelutkin. Kivistön asemalta pääsee lentoasemalle 10 minuutissa ja Tikkurilaan tai Helsinkiin alle puolessa tunnissa. Kivistön alueen asunnot, työpaikat ja palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa myös jalan tai pyöräillen.

Avaimella on tällä hetkellä 58 vuokra-asuntoa Vantaan Kivistössä osoitteissa Zirkonipolku 2 F ja Jaspiskuja 8. Vantaan Zirkonipolku 2 A ja B valmistuvat 28.8.2020. Tämän jälkeen Avaimella on lähes 200 vuokra-asuntoa ja kolme liiketilaa Kivistön parhaimmalla paikalla. Uusien vuokra-asuntojen ja liiketilojen vuokraus on nyt käynnissä.

Edellinen
Kohtuuhintainen asumisoikeus paranee vanhetessaan
Seuraava
Myytti ja fakta asumisoikeuslakiuudistuksesta