Vuosikertomus julkaistu: Ennätysten vuosi Avain Yhtiöille

Avain Yhtiöiden vuosikertomus tilikaudelta 1.1.–31.12.2018 on julkaistu yhtiön internetsivuilla www.avainasunnot.fi/avainyhtiot. Vuosikertomus pitää sisällään toimitusjohtajan katsauksen, konsernin tulevaisuudennäkymien, henkilöstön ja liiketoimintojen esittelyn lisäksi tilinpäätöksen ja konsernin rahoituksen tunnuslukuja.

Vuoden 2018 aikana Avain Yhtiöille valmistui 698 asuntoa 14 uuteen kohteeseen ympäri Suomea ja vuoden lopulla rakenteilla oli yli tuhat asuntoa. Avain Yhtiöt tarjoaa nyt kodin noin 15 000 asukkaalle yli 8 000 asumisoikeus-, vuokra- ja palvelukotiasunnossa. Lisäksi ennätyksellisen vuoden 2018 aikana konsernin henkilöstön määrä ylitti 200:n rajan ja 121 miljoonan euron liikevaihdolla mitattuna Avain Yhtiöt vakiinnutti paikkansa Suomen 500 suurimman yrityksen joukossa. Avain Yhtiöiden kasvu noteerattiin myös Kauppalehden Superkasvajat-selvityksessä, sillä yhtiö on kasvanut 2000-luvulla noin kymmenen miljoonan euron kokoluokasta yli sadan miljoonan euron liikevaihtoon. Yhtiön tavoitteena on jatkaa tasaista kasvua ja rakennuttaa vuosittain tuhat uutta asuntoa Suomen keskeisille kasvualueille hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärelle.

Lisätietoja:

Perttu Liukku, toimitusjohtaja, puh. 050 661 69, perttu.liukku@avainyhtiot.fi

Avain Yhtiöt -konserni on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää toimivaa ja turvallista elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 8 000 asuntoa ja tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on lähes 100 M€. www.avainasunnot.fi

Edellinen
Avain Yhtiöt ja Pohjola Rakennus toteuttavat vuokra- ja asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Haukkalaan
Seuraava
Tampereen Tesoman elinkaarikortteli yhdistää asukkaat