Asukasedut

Avaimen edut asukkaille

Millaisia asukasetuja Avain tarjoaa?

Avaimella nautit yhteistyökumppaniemme tuotteista ja palveluista. Edut ovat paikkakuntakohtaisia, joten tarkista oman alueesi edut joko myynnistä, isännöitsijältä tai asukassivulta.

Täältä voit tutustua Gigantin tarjoamiin ajankohtaisiin yhteistyökumppanuuden tarjouksiin ja täältä voit tutustua Pohjolan kotivakuutukseen, joka antaa turvaa jo muuton aikana.

Suosittelijan edun saat, jos suosittelet Avainta ystävällesi ja hän muuttaa Avaimen asumisoikeusasuntoon. Katso tarkemmat ohjeet Suosittelijan edusta.

Lähes kaikissa Avaimen asunnoissa taloyhtiölaajakaistan perusnopeus sisältyy käyttövastikkeeseen. Jos kiinteistössä on pesutupa ja/tai kuivaushuone, on niiden käyttö maksutonta. Joissakin taloissa on asukkaiden käytettävissä myös kerhotiloja. Kaikki uudiskohteet ovat savuttomia koko kiinteistön alueella.

Lisäksi tarjoamme seuraavat edut asumisoikeusasukkaillemme:

 • Vakuusmaksu vain 250 euroa
 • Lemmikit sallittuja
 • 1 kk irtisanomisaika asunnon vaihtajalle: Kun vaihdat asuntoa Avain asumisoikeusasunnosta toiseen, irtisanomisaikasi vanhasta asunnosta on vain yksi kuukausi. 
 • Avain & koti asiakaslehti neljä kertaa vuodessa kotiin jaettuna

Alennuskoodi treenaakotona.com -palveluun

Avain Asukkaana treenaat nyt helposti kotona tai milloin ja missä vain haluat. Tarvitset ainoastaan Internet-yhteyden. Treenaakotona.com -palvelusta löydät ammattitaitoiset, koulutetut ohjaajat ja valmiiksi mietityn viikko-ohjelman. Saat joka viikko uudet treenit, jotka ohjaaja tekee kanssasi alusta loppuun. Lisäksi vapaassa käytössäsi on laaja treeniarkisto ja kurssitarjonta. Jos sinulla on kysyttävää treeneistä tai tekniikasta, treenaakotona.comin asiantuntijat auttavat sinua mielellään. Palvelu toimii tietokoneella, tabletilla, kännykällä ja televisiossa.

Näin saat edun käyttöösi: Mene osoitteeseen treenaakotona.com ja rekisteröidy käyttäjäksi kohdasta “Minulla on koodi”. Rekisteröitymisen yhteydessä käytä etukoodia avain12, niin pääset lunastamaan edun 97 € / 12 kk (normaalihinta 149 €). Vaihtoehtoisesti voit käyttää etukoodia avain6, jolla saat puolen vuoden jakson hintaan 59 € / 6 kk (normaalihinta 89 €). Treenakotona.com -palvelussa käyvät myös kaikki yleisimmät liikuntaedut ja setelit. 

Olen asunut jo pitkään Avaimella. Palkitaanko siitä jotenkin?

Kyllä! Kun olet asunut yhtäjaksoisesti Avain Asumisoikeusasunnossa 10, 20 tai 30 vuotta, voit valita juuri sinun kotiisi sopivan edun. Olemme paketoineet suosituimpia muutostöitä pitkäaikaisen asukkaan palkitsemiseksi ja voitkin vapaasti valita minkä edun haluat käyttää omaan kotiisi. Vaihtoehtoisesti voit valita yhden kuukauden vastikkeettoman kuukauden, jolloin maksat vain erilliskorvaukset käytön mukaan, kuten veden ja/tai autopaikan.

Koska kyse on pitkäaikaisen asumisen palkitsemisesta, edun saaminen edellyttää häiriötöntä asumishistoriaa viimeisen kahden vuoden ajalta.

Pitkäaikaisen asumisen etuvaihtoehdot:

 • Uusi laminaattilattia
 • Uusi ilme keittiöön ovilla, tasoilla ja välitilalla
 • Saunaan uudet lauteet ja seinäpaneeli sekä löylyhuoneen lasiovi
 • Kylpyhuoneeseen uusi ilme uusilla kalusteilla
 • Tilaa säästävä liukuovi eteiseen tai makuuhuoneeseen
 • Seinäpintojen maalaus, joka sisältää myös tehosteseinän
 • Uusi liesi, astianpesukone sekä jääkaappi tai pakastin
 • Terassilaudoitus pientalon pihalle
 • Vastikkeeton kuukausi

Huomaa, että kaikki valinnat eivät ole toteutettavissa kaikissa asunnoissa. Esimerkiksi liukuovea ei voi asentaa kaikkiin komeroihin.

Olethan itse yhteydessä isännöintiin, kun 10 tai 20 vuotta asumista tulee täyteen. Pitkäaikaisen asumisen palkitsemisetu on käytettävä vuoden sisällä. Esimerkiksi jos sopimuksesi on alkanut 1.10.2010, on 10-vuotisetu lunastettava 1.10.2021 mennessä.