Itä-Pohjoisen alueen ehdokkaat

Tältä alueelta valitaan kaksi edustajaa

Itä-Pohjoisen alueen ehdokkaat

Itä-Pohjoisella alueella voit äänestää, mikäli asumisoikeuskohteesi sijaitsee jossain seuraavista kunnista: Joensuu, Kempele, Kuopio, Oulu, Rovaniemi. Alueelta valitaan kaksi (2) yhteistyöelimen jäsentä.

Äänestäminen 7.11.-3.12.2023

Kaikki 29.10.2023 mennessä rekisteröityneet äänestäjät saavat äänestyslinkin sähköpostiinsa vaalien aloitustilaisuuden jälkeen. Kutsulinkki vaalien aloitustilaisuuteen lähetetään rekisteröityneille äänestäjille ja ehdokkaille sähköpostitse samana päivä ennen vaalitilaisuuden alkua. Äänestys tapahtuu äänestyslinkin kautta 7.11.-3.12. välisenä aikana. Voit äänestää ketä vaan seuraavista ehdokkaista:


Ehdokkaat julkaistaan tähän aluevaalitilaisuuksien jälkeen: Itä-Pohjoisen ehdokkaat 7.11., Keskisen alueen ehdokkaat 8.11. ja eteläisen alueen ehdokkaat 9.11.2023

Itä-Pohjoisen ehdokkaat:

Marja Mölsä, Joensuu

Nykyisen yhteistyöelimen jäsenenä olen päässyt perehtymään laajemmin Avain Asumisoikeuden toimintaan ja saanut sieltä tietoa, jota olen voinut tuoda omalle alueelleni. Minusta on tärkeää, että asukkaat viihtyvät, lähellä on yhteisöllistä toimintaa ja heille tarjotaan myös vaikutusmahdollisuuksia omaan asumiseen tutun henkilön välityksellä. Pidän tärkeänä myös sitä, että asumiskustannukset pidetään kurissa, eikä korotuksista saa muodostua vuotuista automaattia.

Kari Kinnunen, Kuopio

Olen uusi asukas, muuttanut taloon kuukausi sitten. Haluan osallistua asukkaiden viihtyvyyttä lisäävään toimintaan. Itse olen kiinnostunut liikunnasta, kodilta odotan turvaa sekä huolettomuutta.

Pentti Niemi, Kuopio

Toimin Rypysuolla asuessani yli 20 vuotta talotoimikunnassa, välillä puheenjohtajana ja välillä rivijäsenenä. Olen yhteistyö- ja neuvottelukykyinen, mutta myös päättäväinen, ei jääräpäinen. Huumorintajuinen.

Eikka Urpilainen, Joensuu

Olen Eikka ja haluan olla äänesi kautta edustajana Avain Asumisoikeus OY:n yhteistyöelimessä myös jatkossakin. Olen sitoutunut tekemään asukasyhteisöstämme vielä paremman ja asukkaiden toiveita kuuntelevan. Olen täällä kuunnellakseni sinua ja työskennelläkseni yhdessä, saadaksemme aikaan muutoksia, joita tarvitsemme. Äänestä minua, niin yhdessä voimme rakentaa vahvemman ja kukoistavamman asumisyhteisön. Olen ollut Avain Asumisoikeus OY:n yhteistyöelimessä vuosina 2022-2023.  Lisäksi olin yhteistyöelimen valitsemana valvojana 2022 alkaen aina kevääseen 2023 saakka, kunnes minut valittiin yhtiömme hallitukseen asukasjäsenenä seuraaviksi kahdeksi vuodeksi.  Olen perehtynyt syvällisesti yhtiön toimintamalleihin ja talouteen, niin pystyn lupaamaan äänesi turvin tulevan yhteistyöelimen jäsenenä asukkaiden toiveet paremmin huomioitavaksi. Mielelläni otan vastaan ideoita, ehdotuksia ja mielipiteitä ja niitä voi laittaa esim. minun sähköpostiini: eikka.urpilainen@outlook.com. Tai jos haluat soittaa minulle tavoitat minut numerosta 0400-892387. Pidetään yhdessä Itä- ja Pohjois-Suomen puolta. Lupaan toimia teidän puolesta yhteisissä asioissa ja edistää asukkaiden viihtyvyyttä ja mielenkiintoa omaisuutemme hoitamiseen kohtuullisin asumiskustannuksin. Kaikki mukaan äänestämään Joensuu, Kempele, Kuopio, Oulu ja Rovaniemi.