Itä-Pohjoisen alueen ehdokkaat

Tältä alueelta valitaan neljä edustajaa

Itä-Pohjoisen alueen ehdokkaat

Itä-Pohjoisella alueella voit äänestää, mikäli asumisoikeuskohteesi sijaitsee jossain seuraavista kunnista: Joensuu, Kempele, Kuopio, Oulu, Rovaniemi. Alueelta valitaan neljä yhteistyöelimen jäsentä.

Äänestäminen 8.8. -21.8.

Kaikki 31.7. mennessä rekisteröityneet äänestäjät saavat äänestyslinkin sähköpostiinsa 8.8. maanantain aikana. Äänestys tapahtuu äänestyslinkin kautta 8.8. – 21.8. välisenä aikana. Voit äänestää ketä vaan seuraavista ehdokkaista:

Kaija Hietala, Rovaniemi

Kaija Hietala

Hei äänestäjä, Olen asunut jo 12 vuotta asumisoikeusasunnossa samassa kohteessa Rovaniemellä ja mielestäni vuosien kokemuksella minulla olisi varteenotettavia parannusvaihtoehtoja asumisoikeustalossa asumiseen ja sen tulevaisuuteen. Kokemuksiini kuuluu myös useiden vuosien ajan oman työpaikkani amm. osaston vakinaisena jäsenenä toimiminen. Pohjoinen asuminen voi ottaa esimerkkiä eteläistä asumisesta ja päinvastoin ! 🙂

Asumisoikeuskohde: Niittykuja 2, Saarenpää (Rovaniemi)

Markku Lainas, Oulu

Markku Lainas

Olen Puolustusvoimista eläkkeellä oleva talouspäällikkö. Avain asumisoikeuden asukkaana olen ollut Rovaniemellä Apilapolulla muutaman vuoden ja Oulun Siipikujalla 2008 alkaen. Asukastoimikuntaan olen kuulunut 2008 alkaen ja viimeiset 6-vuotta asukastoimikunnan vetäjänä. Asukkaana olen ollut kiinnostunut Avaimen asumisoikeuden toimintaan osallistumalla useisiin valtakunnallisiin- ja iltaseminaareihin ja myöskin pyrkinyt aktivoimaan muita asukkaita siihen. Erityinen kiinnostus minulla on talousasioissa.

Asumisoikeuskohde: Oulun Siipikuja, Oulu

Marja Mölsä, Joensuu

Marja Mölsä

Olen 64-vuotias, juuri eläkkeelle jäänyt Lieksan Lehden entinen päätoimittaja. Minulla on intoa ja vimmaa ryhtyä kaikkeen uuteen uudella asuinpaikkakunnallani. Olen idearikas sekä sähäkästi toimeen tarttuva aktiivinen toimija, joka haluaa tehdä kaikkensa viihtyisän asuinympäristön eteen. Jo sen vajaan puolen vuoden aikana, minkä olen Joensuussa asunut, olen huomannut, että kehitettävää olisi paljonkin.

Terveisin

Marja

Asumisoikeuskohde: Aurinkokatu 7, Joensuu

Paula Suorsa-Varrio, Oulu

Paula Suorsa-Varrio

Olen asunut kohteessa 2 vuotta ja haluan olla mukana ylläpitämässä ja kehittämässä asumismukavuutta kaikkien meidän asukkaiden hyväksi. Olen vapautunut työelämästä, joten aikaa on.

Asumisoikeuskohde: Oulun Merikari I ja II, Oulu

Eikka Urpilainen, Joensuu

Eikka Urpilainen

Olen aktiivinen toimija ja otan tehtävät joihin alan aina riittävällä vakavuudella. Nytkin olen ollut taloyhtiön valvoja. Aikaisemmin olen toiminut taloyhtiössa isännöitsijänä ja hallituksen puheenjohtajana. Olen lisäksi suorittanut Kauppakamarin HHJ tutkinnon. Siviilityössäni johdan isoja kokonaisuuksia ja talousasiat ovat minulle sitäkin kautta erittäin tuttuja. Olen avoin ja sanavalmis ja kuuntelen muiden mielipiteitä ja yhteistyö on voimaa. Haen aina yhteisen ratkaisun asioihin tai päätöksiin ja ymmärrän erittäin hyvin erilaisia näkökulmia ja mielipiteitä.

0400-892387 eikka.urpilainen@posti.com