Hyvää elämää Nokialla

Avain tarjoaa viihtyisiä vuokrakoteja Nokialla

Nokia tunnetaan kauniista luonnostaan, monipuolisista palveluistaan ja yhteisöllisestä hengestään. Avain Asunnoilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaita asumisratkaisuja tässä kasvavassa kaupungissa. Avain Asunnot on rakentanut uusia vuokrakoteja osoitteeseen Tokeenkatu 1. Nämä Avain vuokrakodit ovat rakentuneet vuonna 2021 uudisalueelle lähelle Nokian asemaa. Sijainti on loistava ja kaikki palvelut löytyvät kävelymatkan päästä. Nokian asemalta pääsee Tampereelle vain viidessätoista minuutissa.

Viihtyisä asuminen Nokian sydämessä

Viihtyisä asuminen on paljon enemmän kuin neljä seinää ja katto; se on turvallisuuden, mukavuuden ja yhteisön tunnetta. Nokialla asuminen tarjoaa juuri näitä elementtejä, ja me olemme täällä varmistamassa, että löydät itsellesi sopivan kodin. Kaupungin rikas kulttuurielämä, laadukkaat koulut ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä ihanteellisen paikan niin perheille, sinkuille kuin senioreillekin. Meidän asuntomme sijaitsevat lähellä kaikkia näitä palveluita, jotta arkesi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Olipa kyseessä sitten moderni kerrostaloasunto tai viihtyisä rivitalokoti, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Luonnonläheinen elämäntyyli

Nokian vehreät metsät ja kirkkaat vedet houkuttelevat asukkaita nauttimaan ulkoilusta ja luonnosta vuoden ympäri. Me ymmärrämme, että ympäristöystävällisyys ja luonnonläheisyys ovat tärkeitä tekijöitä kodin valinnassa. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan kestäviä ja energiatehokkaita koteja, jotka sijoittuvat lähelle luonnon rauhaa. Kävelyetäisyydellä asunnoistamme löytyy useita puistoja ja lenkkipolkuja, jotka tarjoavat täydelliset puitteet rentouttaville kävelyille tai energisille juoksulenkeille. Talvisin voit nauttia hiihtoladuista ja kesäisin vesistöjen tarjoamista virkistysmahdollisuuksista. Luonnonläheinen elämäntyyli Nokialla on yksi monista syistä, miksi asukkaamme viihtyvät ja kokevat elämänsä laadukkaaksi.

Turvallinen ja yhteisöllinen asuinympäristö

Turvallisuus on yksi peruspilareistamme, kun suunnittelemme ja rakennamme uusia asuntoja. Nokialla voit elää huoletonta arkea, sillä kaupunki on tunnettu rauhallisuudestaan ja alhaisesta rikollisuustasostaan. Me huolehdimme siitä, että asuinalueemme ovat turvallisia ja niissä on helppo liikkua kaikenikäisten asukkaiden. Yhteisöllisyys on toinen tärkeä arvo, joka näkyy kaikessa toiminnassamme. Meille on tärkeää, että naapurit tuntevat toisensa ja että alueella järjestetään yhteisiä tapahtumia ja aktiviteetteja. Tämä luo vahvan yhteisöllisen ilmapiirin, jossa jokainen voi tuntea olevansa osa jotakin suurempaa.

Modernit asumispalvelut käden ulottuvilla

Nokialla asuminen tarkoittaa myös sitä, että kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Haluamme varmistaa, että asukkaidemme arki sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Siksi sijoitamme asuntojamme alueille, joissa päivittäispalvelut, kuten kaupat, koulut ja terveyspalvelut, ovat helposti saavutettavissa. Lisäksi tarjoamme asukkaillemme monipuolisia asumispalveluita, jotka tekevät elämästä entistä mukavampaa. Olipa kyseessä sitten huoltopalvelut, yhteisötilojen käyttö tai muut asumisen tukipalvelut, olemme täällä vastaamassa tarpeisiisi. Moderni asuminen on yhdistelmä mukavuutta, helppoutta ja teknologian tuomia etuja – ja me tuomme nämä kaikki sinun ulottuvillesi.

Ekologinen ja kestävä tulevaisuus

Kestävä kehitys ja ekologisuus ovat keskeisiä teemoja kaikessa toiminnassamme. Rakennamme asuntoja, jotka eivät ainoastaan täytä tämän päivän standardeja, vaan myös huomioivat tulevaisuuden tarpeet. Energiatehokkuus, vähäpäästöiset rakennusmateriaalit ja luonnon monimuotoisuuden huomioiminen ovat esimerkkejä siitä, miten pyrimme edistämään ekologista asumista. Katso Tokeenkadun kohteen vapaat vuokra-asunnot täältä. 
Edellinen
Asuntoja kasvualueille: Tuusula Hyrylä
Seuraava
Avain Yhtiöille voitollinen vuosi 2023