Asuntoja kasvualueille: Tuusula Hyrylä

Tuusulan Hyrylän keskustan uudistukset

Tuusulan Hyrylä on kokenut merkittävän muodonmuutoksen viime vuosina. Avain Asunnoilla olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä kehitystä, tarjoten asukkaille laadukkaita asumisratkaisuja. Keskustan palvelutarjonta on laajentunut huomattavasti, ja alueen asukkaat voivat nyt nauttia uuden Kunnantalon, Prisman, Lidlin, Jyskin sekä laajentuneen K-Supermarket Hyrrän palveluista. Tämä palveluiden monipuolistuminen on merkki alueen kasvavasta vetovoimasta ja elinvoimaisuudesta. Hyrylän sydämessä käynnissä olevat kehityshankkeet, kuten uuden kävelykeskustan rakentaminen Rykmentin puistosta Suutarintielle, ovat osa laajempaa visiota. Me olemme sitoutuneet tukemaan alueen kehitystä ja tarjoamaan asukkaille mahdollisuuden asua keskellä modernia ja eläväistä ympäristöä. Kehitämme jatkuvasti uusia asumisratkaisuja, jotka vastaavat alueen asukkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Avaimen kohteet Hyrylässä

Avain Asunnoilla on lukuisia kohteita Tuusulan Hyrylässä. Suutarintiellä on kaksi vuokrakohdetta Suutarintie 5 ja 7 sekä asumisoikeuskohde Suutarintie 3. Rykmentin puistossa on osoitteessa Rykmentin puistotie 11 neljä eri taloa joissa on vuokra- ja asumisoikeuskohteita. Puustellinmetsässä on sekä asumisoikeus että vuokrakohteita. Kohteet ovat uuden keskustan tuntumassa ja lähellä palveluita.

Tuusulanjärven kulttuurimaisemat ja ulkoilumahdollisuudet

Tuusulanjärvi, joka on tunnettu Suomen kansallisena kulttuuriympäristönä, tarjoaa asukkaille ainutlaatuisia elämyksiä ja virkistysmahdollisuuksia. Alueen kehittäminen viihtyisäksi ulkoilualueeksi on meille tärkeää, sillä se edistää asukkaiden hyvinvointia ja elämänlaatua. Luonnonläheisyys ja kulttuuriperintö ovat arvoja, joita haluamme vaalia ja tuoda esiin kaikessa toiminnassamme. Me ymmärrämme, että ympäristöllä on suuri merkitys asumisviihtyvyyteen. Siksi olemme sitoutuneet kehittämään Tuusulanjärven seutua entistäkin houkuttelevammaksi, jotta asukkaat voivat nauttia alueen tarjoamista kulttuuri- ja luontoelämyksistä. Tulevaisuudessa Tuusulanjärven rannat tulevat olemaan entistäkin kutsuvampia paikkoja niin asukkaille kuin vierailijoillekin.

Sujuvat liikenneyhteydet ja alueen saavutettavuus

Tuusulan Hyrylä sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla, sillä alueelta on sujuvat liikenneyhteydet Keravan rautatieasemalle ja Helsinkiin. Julkinen liikenne toimii HSL-alueella, mikä tekee alueesta houkuttelevan vaihtoehdon niin työssäkäyville kuin vapaa-ajan matkustajillekin. Avain Asunnoilla olemme panostaneet siihen, että asukkaamme voivat liikkua vaivattomasti ja ekologisesti. Hyrylän kehittyessä monipuoliseksi ja moderniksi keskukseksi, on tärkeää, että liikenneyhteydet pysyvät ajan tasalla. Me olemme aktiivisesti mukana keskusteluissa ja suunnitelmissa, jotka koskevat alueen liikenneinfrastruktuurin parantamista. Tavoitteenamme on, että asukkaamme voivat nauttia sujuvasta arjesta ilman liikenteen aiheuttamia päänvaivoja.

Monipuoliset palvelut ja moderni asuinalue

Hyrylä on muutakin kuin vain asuinalue; se on yhteisö, joka tarjoaa asukkailleen kaiken tarvittavan läheltä. Monipuoliset palvelut, kuten kaupat, koulut ja terveyspalvelut, ovat kaikki kävelymatkan päässä. Avain Asunnoilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asukkaillemme mahdollisuuden asua alueella, jossa kaikki on lähellä ja elämänlaatu on korkealla. Moderni ja kehittyvä Tuusulan keskus, Hyrylä, on osoitus siitä, että asumisen laatuun panostetaan. Me olemme sitoutuneet rakentamaan ja ylläpitämään turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä. Tulevaisuuden visiomme on luoda alueita, joissa asukkaat voivat viihtyä ja elää täysipainoista elämää. Tuusulaan muuttaminen tarkoittaa monipuolisten palveluiden, luonnon ja kansallisen kulttuurin kehdon valitsemista kodiksi.
Edellinen
Millaista on asua asumisoikeusasunnossa?
Seuraava
Mikä tekee Espoosta houkuttelevan asuinpaikan?