Mitä palveluita löytyy Jyväskylän Haukkalan läheltä?

Jyväskylä on tunnettu eloisasta kulttuurielämästään, koulutusmahdollisuuksistaan ja kauniista luonnostaan. Jyväskylän kaupunginosa Haukkala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja viihtyisää.

Ostospaikat ja päivittäistavarapalvelut

Haukkalan alueella asuvien ei tarvitse lähteä kauas täyttämään jääkaappiaan tai hankkimaan arjen tarpeellisia tavaroita. Lähikaupat tarjoavat kattavan valikoiman elintarvikkeita ja muita perustuotteita. Lisäksi alueelta löytyy useita erikoisliikkeitä, jotka palvelevat niin vaateostoksilla kuin kodin sisustamisessakin. Jos kaipaat laajempaa valikoimaa, Jyväskylän keskustan kattavat kauppakeskukset ovat vain lyhyen matkan päässä. Siellä voit nauttia monipuolisista ostosmahdollisuuksista ja viettää vaikkapa koko päivän shoppaillen.

Koulut ja päivähoitopalvelut

Perheen pienimmille Haukkala tarjoaa turvallisen ja kehittävän ympäristön. Alueella on useita päiväkoteja, jotka huolehtivat lasten hyvinvoinnista ja tarjoavat monipuolista toimintaa. Koulutuspalvelut ovat myös kattavat; alueelta löytyy niin ala- kuin yläkouluja, ja lukioihin sekä ammattikouluihin on hyvät kulkuyhteydet. Avain Asunnoilla tuemme perheiden arkea tarjoamalla laadukkaita asumisoikeusasuntoja lähellä koulutuspalveluita. Näin varmistamme, että perheen pienimmillä on turvallinen ja lyhyt matka oppimisympäristöönsä.

Vapaa-ajan palvelut ja luonto

Haukkalan alue tarjoaa monipuolisia vapaa-ajan palveluita kaikenikäisille. Liikunnan ystäville on tarjolla urheilukenttiä, uimahalleja ja kuntosalitiloja. Luonnonläheisyys houkuttelee ulkoilemaan ja nauttimaan Jyväskylän kauniista maisemista, oli sitten kyse lenkkeilystä, pyöräilystä tai vaikkapa marjastuksesta. Kulttuurin nälkään vastataan alueen teattereilla, gallerioilla ja kirjastoilla, jotka järjestävät säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Haukkalasta löytyy myös kahviloita ja ravintoloita, joissa voi viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Terveydenhuolto ja hyvinvointipalvelut

Haukkalan asukkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtivat alueen terveysasemat, hammaslääkäripalvelut sekä erilaiset terapiapalvelut. Myös erikoislääkäripalvelut ovat saatavilla lähialueilla, ja Jyväskylän keskussairaala tarjoaa kattavat erikoishoidot tarvittaessa. Ymmärrämme, että terveyspalveluiden läheisyys on tärkeä tekijä asuntoa valittaessa. Siksi tarjoamme asumisoikeusasuntoja lähellä näitä palveluita, jotta voit elää huoletonta ja terveellistä arkea.

Liikenneyhteydet ja saavutettavuus

Haukkalan alueelta on hyvät liikenneyhteydet niin Jyväskylän keskustaan kuin muuallekin kaupunkiin. Julkinen liikenne palvelee asukkaita säännöllisillä bussiyhteyksillä, ja omalla autolla liikkuminen on sujuvaa alueen hyvien tieyhteyksien ansiosta. Avain Asunnoilla huomioimme liikenneyhteyksien tärkeyden asuntoja suunnitellessamme. Tarjoamme asumisoikeusasuntoja strategisesti sijoitettuna, jotta pääset helposti liikkumaan niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin.

Asumisoikeusasunnot Haukkalassa

Asumisoikeusasunto on turvallinen ja joustava asumismuoto, joka sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Haukkalan alueella tarjoamme viihtyisiä asumisoikeusasuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kaikkia mainittuja palveluita. Asumisoikeusasunnon hakeminen on helppoa. Järjestysnumero haetaan ARA:lta, ja sen jälkeen voit jättää hakemuksen valitsemiisi kohteisiin asuntohakumme kautta. Asumisoikeusasunto on erinomainen vaihtoehto, jos et omista asuntoa ja haluat asua laadukkaasti kohtuullisin kustannuksin. Tutustu tarjontaamme ja löydä uusi kotisi Haukkalasta! Olitpa sitten muuttamassa alueelle tai vain tutustumassa sen palveluihin, Haukkala tarjoaa monipuoliset puitteet viihtyisään arkeen.
Edellinen
Kuinka omistusasuntojen hinnat kehittyvät?
Seuraava
Miten omistusasunto vaikuttaa verotukseen?