Whistleblowing -Ilmoituskanava

Ilmoita meille väärinkäytöksestä

Tavoitteenamme on noudattaa avointa, eettistä ja ihmisiä sekä ympäristöä kunnioittavaa toimintatapaa. Mikäli kuitenkin kohtaat toimintaa, joka on epäeettistä, laitonta tai ristiriidassa arvojemme kanssa, sinulla on mahdollisuus ilmoittaa siitä meille käyttäen riippumatonta whistleblowing-kanavaa.

Pyrimme varmistamaan, että kaikilla on mahdollisuus turvallisesti ilmoittaa havaitsemistaan epäkohdista toiminnassamme. Toivomme luonnollisesti, että väärinkäytöksistä puhuttaisiin avoimesti esimerkiksi omalle esimiehelle tai asiakaspalvelumme välityksellä. Kuitenkin ymmärtäen, että kynnys ilmoittamiseen saattaa olla korkea, tarjoamme myös luotettavan ulkopuolisen palveluntarjoajan ylläpitämän ilmoituskanavan, jossa voit tehdä ilmoituksen anonyymisti, mikäli niin haluat.

Tämä kanava on avoin kaikille, niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme. Tärkeintä on, että teet ilmoituksen vilpittömässä mielessä ja hyvässä tarkoituksessa, olipa kyse sitten henkilöstöön, yhteiskuntaan tai ympäristöön liittyvistä epäilyistä tai huolenaiheista.

Avain Asuntojen ilmoituskanavassa voit tehdä ilmoituksen epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta.