Pasilan sydämessä

Avain rakentaa uutta Pasilaa.

Pasilan parhaalle paikalle valmistuu uusia Avain-vuokrakoteja

Pasilan sydämeen, osoitteisiin Pasilankatu 17 A, B ja C, valmistuu vuodenvaihteessa 92 uutta Avain-vuokrakotia. Kodit sijaitsevat paraatipaikalla Keski-Pasilassa aivan Mall of Triplan vieressä.

Seitsemästä kerroksesta löytyy ihania koteja näppäristä yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Valoisat ja toimivapohjaiset kodit ovat huolella suunniteltuja ja helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Kaikki asunnot ovat viimeisteltyjä niin varusteiltaan kuin materiaaleiltaan. Vakiovarusteisiin kuuluu mm. keraaminen liesi, erillisuuni ja astianpesukone. Vuokralaisilla on käytössään taloyhtiön saunaosasto, kerhotila ja kattoterassi. Talosta löytyvät myös ulkoiluvälinevarastot, irtaimistovarastot, talopesula ja kuivaushuoneet.

Pasilassa yhdistyvät asumisen parhaat puolet

Uudelta kotioveltasi pääset lähes suoraan kauppakeskus Triplaan, josta löydät kattavat palvelut ja erilaisia aktiviteetteja. Jos taas haluat nauttia luonnosta ja raittiista ilmasta, ovat Keskuspuiston upeat maastot vain 500 metrin päässä kotioveltasi. Keskuspuistossa on erilaisia ulkoilureittejä yhteensä noin 100 kilometriä, joista osa on talvisin hiihtäjien käytössä.

Pasila on Suomen saavutettavin paikka ja Avaimen vuokrakohteet valmistuvat aivan sen sydämeen. Pasilan rautatieasema on osa kauppakeskus Triplaa, joten junalla pääset helposti lähelle ja kauas. Lähimmälle raitiovaunupysäkille on matkaa alle 200 metriä ja Helsingin keskusta on vain kolmen kilometrin päässä. Pasila on myös pyöräilijän valinta, sillä sen läpi kulkee sekä alueellisia että valtakunnallisia pyöräilyreittejä. Alueella on myös kiinnitetty huomiota turvalliseen liikkumiseen kevyen liikenteen väyliä pitkin.

Pasilan Avain-vuokrakodeista ja kotihausta

Kohteen kaikki asunnot ja koko kiinteistön alue on täysin savuton, ja lemmikit ovat tervetulleita koteihimme.

Asunnot ovat lyhyen korkotuen ARA-vuokra-asuntoja. Asukasvalintaan käytetään tulorajoja. Esimerkki tulorajoista (brutto): 1 aikuinen 3540,00 €/kk, 2 aikuista 6020,00 €/kk, 1 aikuinen ja lapsi 4190,00 €/kk, 2 aikuista ja lapsi 6670,00 €/kk. Lisätietoa tulorajoista

Vuokra-asuntohakemuksen täyttämällä voimme tarjota sinulle uutta kotia! Saat kodista tarjouksen sähköpostiisi, mikäli voimme sellaista sinulle tarjota. Sopimukset tehdään toistaiseksi voimassa olevina, kuitenkin vähintään 12 kuukaudeksi.