Tutustu monipuolisiin asumisen palveluihin Avain Yhtiöillä

Kokonaisvaltaiset asumispalvelut moderniin elämäntyyliin

Kun etsitään kotia, ei etsitä pelkästään kattoa pään päälle, vaan kokonaisvaltaista palvelukokonaisuutta, joka tekee asumisesta sujuvaa ja miellyttävää. Avain Asunnoilla ymmärrämme tämän tarpeen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asukkaillemme palveluita, jotka vastaavat nykyaikaisen asumisen vaatimuksiin. Olipa kyseessä sitten vuokra-asuminen, asumisoikeusasunnot tai palvelukodit, panostamme palveluiden laatuun ja asukkaiden hyvinvointiin. Palvelumme kattavat kaiken asumisen alkutaipaleelta aina ylläpitoon ja mahdollisiin muutostöihin. Asumisen palvelumme ovat suunniteltu helpottamaan arkea ja tuomaan lisäarvoa jokaiseen päivään. Tarjoamme muun muassa siivous- ja huoltopalveluita, jotka varmistavat, että asumisympäristösi pysyy viihtyisänä ja turvallisena.

Laadukkaat asunnot kasvavilla alueilla

Laadukas asuminen alkaa kodista, joka on suunniteltu vastaamaan asukkaidensa tarpeita. Me keskitymme rakentamaan ja ylläpitämään asuntoja, jotka eivät ainoastaan täytä nykyisiä standardeja, vaan myös ennakoivat tulevaisuuden tarpeita. Rakennamme vuosittain tuhat uutta asuntoa, jotka sijaitsevat Suomen kasvukeskuksissa valituilla kasvualueilla, tarjoten asukkaillemme pääsyn elinvoimaisiin yhteisöihin ja palveluihin. Asuntovalikoimamme on monipuolinen, ja se kattaa eri elämäntilanteisiin sopivia vaihtoehtoja. Olitpa sitten opiskelija, perheellinen tai seniori, löydät meiltä kodin, joka tukee elämäntyyliäsi ja tarjoaa mukavuutta sekä toimivuutta.

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat keskeisiä arvojamme. Rakennamme asuntoja, jotka eivät ainoastaan tarjoa korkeaa asumismukavuutta, vaan myös edistävät ekologista elämäntapaa. Energiatehokkuus, vähäpäästöiset rakennusmateriaalit ja viheralueiden suunnittelu ovat esimerkkejä siitä, miten huomioimme ympäristön kaikessa toiminnassamme. Kestävän kehityksen periaatteet näkyvät myös palveluissamme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan toimintaamme, jotta voimme tarjota asukkaillemme entistä ympäristöystävällisempiä asumisratkaisuja.

Aito vuorovaikutus ja asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä NPS-tuloksilla. Avain Asuntojen NPS  on ollut viimeisessä mittauksessa 39 mikä on alalle huippuluokkaa. Meillä on paljon enemmän suosittelijoita kuin arvostelijoita. Arvosteluita kuuntelemme herkällä korvalla. Aito vuorovaikutus asukkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa on meille tärkeää, sillä se mahdollistaa palveluidemme jatkuvan kehittämisen. Kuuntelemme aktiivisesti palautetta ja toiveita, ja pyrimme vastaamaan niihin joustavasti ja kustannustehokkaasti. Meille on tärkeää, että jokainen asukas tuntee tulleensa kuulluksi ja että heidän asumiskokemuksensa on mahdollisimman positiivinen. Tämä asiakaslähtöinen lähestymistapa on yksi syy siihen, miksi monet valitsevat meidät toistuvasti asumisen kumppanikseen.
Edellinen
Miksi valita vuokra-asunto Vantaan Kivistöstä?
Seuraava
Asumisoikeusasuminen: Mitä etuja asumisoikeusasunnon hallintaoikeus tuo?