Asumispalveluita Tuusulan Hyrylässä

Tuusulan Hyrylän keskustan uudistuva ilme

Tuusulan Hyrylä on kokenut viime vuosina merkittävän muodonmuutoksen, joka on tuonut alueelle uutta elinvoimaa ja palveluita. Avain Asunnoilla olemme iloisia voidessamme tarjota asumispalveluita alueella, joka kehittyy jatkuvasti asukkaidensa parhaaksi. Uusi Kunnantalo, Prisma, Lidl, Jysk ja K-Supermarket Hyrrän laajennus ovat esimerkkejä palveluista, jotka tekevät arjesta sujuvampaa ja mukavampaa. Alueen sydämeen, Rykmentin puistosta Suutarintielle, rakennetaan uusi kävelykeskusta, joka kutsuu asukkaat ja vierailijat nauttimaan ulkoilmasta ja paikallisista palveluista. Ymmärrämme, että moderni ja toimiva ympäristö on tärkeä osa viihtyisää asumista, ja siksi olemme ylpeitä voidessamme olla osa Hyrylän kehitystä.

Tuusulanjärven kulttuurimaisemat ja ulkoilumahdollisuudet

Tuusulanjärvi, tuo Suomen kansallisen kulttuuriympäristön helmi, on vain yksi esimerkki Hyrylän alueen ainutlaatuisista luonnonmaisemista. Me arvostamme alueen kulttuurihistoriallista merkitystä ja tuemme sen kehittämistä viihtyisäksi ulkoilualueeksi. Tulevaisuudessa järven rannat kutsuvat asukkaita ja matkailijoita nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta. Luonnonläheisyys ja kulttuurimaisemat tarjoavat asukkaillemme mahdollisuuden rentoutua ja virkistyä aivan kotiovensa ulkopuolella. Tämä on osa sitä laadukasta asumiskokemusta, jota haluamme tarjota ja joka heijastuu kaikessa toiminnassamme.

Sujuvat liikenneyhteydet ja alueen saavutettavuus

Hyrylän asukkaiden arkea helpottaa myös alueen erinomaiset liikenneyhteydet. Julkinen liikenne toimii HSL-alueella, ja yhteydet Keravan rautatieasemalle sekä Helsinkiin ovat sujuvat ja luotettavat. Avain Asunnoilla tiedämme, että hyvät liikenneyhteydet ovat tärkeä osa arjen toimivuutta ja asumisen mukavuutta. Linja-autot kuljettavat asukkaita kätevästi niin työmatkoille kuin vapaa-ajan reissuillekin, mikä tekee Hyrylästä houkuttelevan vaihtoehdon niin perheille, työssäkäyville kuin opiskelijoillekin. Alueen kehittyessä myös liikenneinfrastruktuuri paranee entisestään, mikä on osa kokonaisvaltaista palvelulupaustamme.

Avain Asuntojen kohteet Hyrylässä

Avain Asunnoilla on lukuisia kohteita Tuusulan Hyrylässä. Suutarintiellä on kaksi vuokrakohdetta Suutarintie 5 ja 7 sekä asumisoikeuskohde Suutarintie 3. Rykmentin puistossa on osoitteessa Rykmentin puistotie 11 neljä eri taloa joissa on vuokra- ja asumisoikeuskohteita. Puustellinmetsässä on sekä asumisoikeus että vuokrakohteita. Kohteet ovat uuden keskustan tuntumassa ja lähellä palveluita.

Monipuoliset palvelut ja moderni asuinalue

Hyrylästä rakennetaan monipuolinen ja moderni Tuusulan keskus, joka tarjoaa asukkailleen kaiken tarvittavan lähellä kotia. Avain Asunnoilla olemme sitoutuneet tarjoamaan asumispalveluita, jotka vastaavat alueen dynaamiseen kehitykseen ja asukkaiden tarpeisiin. Monipuolisten palveluiden, luonnon ja kansallisen kulttuurin kehtoon muuttaminen on päätös, joka tuo mukanaan laadukkaan elämän. Tuusulassa viihtyminen on helppoa, kun kaikki tarpeellinen on saatavilla ja elinympäristö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä kehitystä ja tarjota asukkaillemme parasta mahdollista asumiskokemusta.
Edellinen
Millaista on asua asumisoikeusasunnossa?
Seuraava
Mikä tekee Espoosta houkuttelevan asuinpaikan?