Avain asunnot: Asumisoikeusasunto on hyvä asumismuoto

Asumisoikeus ovat hyvä välimalli

Asumisoikeusasuminen puhuttaa suomalaisia Orpon hallituksen päätösten jälkeen. Hallitus ei enää ole sitoutunut rahoittamaan asumisoikeuden uudistuotantoa. Hallitus selvittää asumisoikeuden sijaan jonkinlaista mallia, joka toimisi vuokra-asumisen ja omistusasumisen välissä. Asumisoikeusasuntojen suosio on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Tämä asumismuoto tarjoaa monia etuja, kuten edullisemman vaihtoehdon omistusasumiselle ja vuokra-asumiselle, sekä turvallisen ja pitkäaikaisen asumisratkaisun. Olemme Avain Asunnoilla panostaneet asumisoikeusasuntojen tarjontaan, sillä ymmärrämme, että ne vastaavat monen suomalaisen tarpeisiin.

Asumisoikeusasuntojen kysyntä on korkealla

Asumisoikeusasuntojen kysyntä on erityisen korkea kasvukeskuksissa, joissa asuntojen hinnat ovat nousseet ja kohtuuhintaisen asumisen tarve korostuu. Asumisoikeusasuntojen suosion kasvu heijastaa myös yhteiskunnallisia muutoksia. Ihmiset arvostavat nykyään joustavuutta ja taloudellista turvaa, joita asumisoikeusasunnot tarjoavat. Lisäksi ympäristötietoisuuden kasvu on saanut ihmiset kiinnostumaan ekologisemmista asumisvaihtoehdoista. Olemme sitoutuneet rakentamaan ympäristöystävällisiä asumisoikeusasuntoja, jotka tukevat kestävää kehitystä ja tarjoavat asukkaille viihtyisän elinympäristön.

Kehitettään asumisoikeusjärjestelmää yhteistyöllä

Asumisoikeusasuntojen kehittäminen vaatii tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Avain Asunnoilla teemme yhteistyötä kuluttajien, kuntien ja asumista kehittävien tahojen kanssa, jotta voimme rakentaa asuntoja, jotka eivät ole pelkästään koteja, vaan osa toimivaa ja turvallista yhteisöä. Haluamme odottaa millaisia vaihtoehtoja Suomen hallitus esittää ja olla mukana kehittämässä järjestelmää oikeaan ja kestävään suuntaan. Yhteistyön kautta voimme myös varmistaa, että asumisoikeusasunnot vastaavat asukkaiden tarpeita ja toiveita. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja asuntojemme laatua, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen. Asumisoikeusasuntojen kasvu on meille merkki siitä, että olemme oikealla tiellä ja että työmme tuottaa tulosta.
Edellinen
Asuntojen siivous tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti
Seuraava
Avoimet Ovet 15.5.2024!