Avain Asunnot: Ekologiset asumisoikeusasunnot

Asumisoikeustuotanto on sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää

Avain Asumisoikeus rakentaa ja rakennuttaa tulevaisuudessa vain A-energialuokan asuinkohteita. A-energialuokan kohteet säästävät jopa kymmeniä prosentteja rakenteiden, ilmanvaihdon ja vedenlämmityksen aiheuttamissa energiankustannuksissa. Usein asennamme valmistusvaiheessa talojen katolle aurinkopaneelit. Ekologisesti tuotettu sähkö pienentää merkittävästi kohteiden hiilijalanjälkeä. Avain Asunnoilla on oma elemettitehdas Tenel, joka tuottaa Suomen ympäristöystävällisimmät betonielementit. Ekologiset asumisoikeusasunnot ovat vastaus kasvavaan tarpeeseen yhdistää ympäristötietoisuus, sosiaalisesti kestävä ja moderni asuminen. Tämä tarkoittaa, että asukkaamme voivat nauttia mukavasta ja terveellisestä asuinympäristöstä tietäen samalla, että heidän kotinsa tukee kestävää tulevaisuutta.

Asumisoikeusasuntojen hakuprosessi

Kun olet päättänyt hakea asumisoikeusasuntoa, prosessi alkaa järjestysnumeron hakemisella ARA:lta. Meillä on helppokäyttöinen asuntohaku, jonka kautta voit löytää ja hakea juuri sinulle sopivaa asuntoa. Asumisoikeusasuntoihin ei liity tulorajoja, joten asunnon saanti ei ole tuloistasi kiinni. Täysi-ikäisyyden lisäksi ainoa ehto on, ettei sinulla ole omistusasuntoa tai varoja vastaavan asunnon hankkimiseen. Yli 55-vuotiaat ovat vapautettuja varallisuusrajoista, mikä tekee asumisoikeusasunnoistamme entistäkin saavutettavampia.

Energiatehokkuus ja asukkaiden hyvinvointi

Energiatehokkuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ekologisten asumisoikeusasuntojemme suunnittelussa. Se ei ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksia, vaan myös pienentää asumiskustannuksia. Me varmistamme, että jokainen asunto on suunniteltu hyödyntämään luonnonvaloa mahdollisimman tehokkaasti ja että lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Asukkaidemme hyvinvointi on meille yhtä tärkeää kuin ympäristön suojelu. Siksi panostamme sisäilman laatuun ja asuntojen akustiikkaan, jotta jokainen koti on paitsi energiatehokas, myös terveellinen ja viihtyisä paikka elää.

Vastuullinen rakentaminen ja yhteisöllisyys

Vastuullisuus rakentamisessa tarkoittaa meille enemmän kuin pelkkää rakennusmateriaalien valintaa. Se tarkoittaa myös sitä, että luomme asuinalueita, jotka edistävät yhteisöllisyyttä ja tarjoavat asukkaille mahdollisuuksia vihreämpään arkeen. Esimerkiksi yhteiskäyttöiset tilat ja viheralueet ovat olennainen osa ekologisten asumisoikeusasuntojemme suunnittelua. Uskomme, että kun asukkaat tuntevat yhteenkuuluvuutta ja ovat ylpeitä asuinalueestaan, he myös sitoutuvat paremmin ympäristöystävällisiin toimintatapoihin. Tämä on yksi tapa, jolla voimme yhdessä rakentaa kestävämpää tulevaisuutta.

Tulevaisuuden visio ekologisesta asumisesta

Tulevaisuuden visiomme Avain Asunnoilla on olla edelläkävijä ekologisessa asumisessa. Tämä tarkoittaa jatkuvaa innovointia ja uusien ratkaisujen kehittämistä, jotka tekevät asumisesta entistä ympäristöystävällisempää. Olemme sitoutuneet rakentamaan asuntoja, jotka palvelevat sekä asukkaita että planeettaamme. Kasvava tietoisuus ympäristöasioista on muuttanut asumisen odotuksia. Me olemme valmiita vastaamaan tähän haasteeseen ja tarjoamaan asuntoja, jotka eivät ainoastaan täytä nykypäivän vaatimuksia, vaan myös varmistavat viihtyisän ja kestävän elinympäristön tuleville sukupolville.
Edellinen
Sisustusvinkit moderniin kotiin
Seuraava
Asuntojen sisustus väreillä ja tekstiileillä