Arkkitehdin havainnekuva Hämeenlinnan Keinukatu 5 asumisoikeustalosta.

Helppoa arkea Hämeenlinnassa

Elämänlaatua Kanta-Hämeen sydämessä

Monille meistä arjen sujuvuus on elämänlaadun kulmakivi. Hämeenlinna, historiallinen kaupunki Kanta-Hämeen sydämessä, tarjoaa asukkailleen juuri tätä – helppoutta ja laatua arkeen. Me ymmärrämme, että kodin tulee olla enemmän kuin pelkkä asumisen paikka; sen tulee tukea ja helpottaa jokapäiväistä elämää. Kaupungin kattavat palvelut, kuten monipuoliset koulutusmahdollisuudet, terveyspalvelut ja kulttuuritarjonta, ovat helposti saavutettavissa. Lisäksi Hämeenlinnan kompakti koko mahdollistaa sen, että kaikki tarvittava on usein vain lyhyen matkan päässä, olipa kyse sitten ostosreissusta tai luontopolun aloituspisteestä.

Hämeenlinnan liikenneyhteydet

Hämeenlinnasta pääse nopeasti niin pääkaupunkiseudulle kuin Tampereelle junalla. Hämeenlinnan seudulliseen joukkoliikennealueeseen kuuluvat Hämeenlinna, Janakkala ja Hattula. Kaupunki ja kunnat järjestävät bussiliikenteen yhteistyössä liikenteenharjoittajien kanssa. Kaikki Hämeenlinnan kaupunkiliikenteen vuorot kulkevat keskustan kautta. Myös Ahveniston sairaalalle ja rautatieasemalle kulkee useita vuoroja tunnissa.Hämeenlinnan seudulla on käytössä lippu- ja maksujärjestelmä Waltti.  Waltin liput, hinnat, vyöhykkeet ja vaihtoajat on koottu kattavasti Liput, hinnat ja vyöhykkeet -sivuille. Matkustaja voi valita useista lippuvaihtoehdoista itseään parhaiten palvelevan lipputuotteen.

Asuinympäristö, joka huokuu historiaa ja nykyaikaa

Hämeenlinnan ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja nykyaikaisuutta tekee siitä viehättävän paikan asua. Avain Asunnoilla olemme sitoutuneet luomaan asuinalueita, jotka kunnioittavat kaupungin rikasta menneisyyttä samalla, kun ne vastaavat tämän päivän asukkaiden tarpeisiin. Vanhan linnan läheisyys ja modernit asumisratkaisut luovat ympäristön, jossa menneisyys ja nykyisyys kohtaavat harmonisesti. Asuinalueidemme suunnittelussa panostamme viihtyisyyteen ja toimivuuteen. Vihreät puistoalueet ja leikkipaikat tarjoavat virkistäytymismahdollisuuksia kaikenikäisille, ja hyvin suunnitellut kulkuyhteydet tekevät arjesta sujuvaa.

Palvelut, jotka tekevät arjesta vaivatonta

Arjen helppous syntyy palveluista, jotka toimivat saumattomasti yhteen. Me olemme ylpeitä voidessamme tarjota asukkaillemme palveluita, jotka tekevät jokaisesta päivästä hieman helpomman. Olipa kyse sitten huoltopalveluista tai yhteisöllisistä tapahtumista, panostamme siihen, että asukkaidemme on hyvä olla. Yhteistyömme paikallisten toimijoiden kanssa varmistaa, että asukkaamme pääsevät nauttimaan Hämeenlinnan parhaista palveluista. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että päiväkodit, koulut ja terveyspalvelut ovat helposti saavutettavissa, ja että asukkaamme voivat elää aktiivista ja täyteläistä elämää.

Ympäristötietoisuus ja kestävä kehitys

Ympäristötietoisuus on nykypäivänä tärkeämpää kuin koskaan, ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Rakennamme ja ylläpidämme asuinalueita, jotka eivät ainoastaan ole turvallisia ja viihtyisiä, vaan myös ekologisesti kestäviä. Tämä tarkoittaa energiatehokkaita ratkaisuja ja materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Asukkaidemme hyvinvointi ja ympäristön kunnioittaminen kulkevat käsi kädessä. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja vähentää asumisen ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää elämäntapaa Hämeenlinnassa.

Yhteisöllisyys ja naapuruus

Yhteisöllisyys on yksi arjen helppouden kulmakivistä. Avain Asunnoilla uskomme, että naapuruus ja yhteisön tuki ovat tärkeitä tekijöitä viihtyisässä asuinympäristössä. Siksi kehitämme asuinalueita, jotka rohkaisevat asukkaita tutustumaan toisiinsa ja luomaan yhteisöllistä henkeä. Järjestämme säännöllisesti tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka tuovat asukkaat yhteen ja luovat puitteet ystävyyssuhteiden syntymiselle. Tämä ei ainoastaan paranna asukkaidemme arkea, vaan myös vahvistaa koko kaupunginosan yhteisöllisyyttä. Hämeenlinnassa arjen helppous ja laadukas asuminen kulkevat käsi kädessä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asukkaillemme parhaat mahdolliset puitteet viihtyisään ja huolettomaan arkeen. Tutustu tarjontaamme ja löydä oma kotisi Hämeenlinnan sydämestä.
Edellinen
Asuntoja kasvualueille: Tuusula Hyrylä
Seuraava
Avain Yhtiöille voitollinen vuosi 2023