Helsingin Verkkosaarenrannan hitas -haku on alkanut

Avain Asuntojen laadukas hitas-kohde on suunnitteilla Verkkosaareen loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden tuntumaan. Kalasataman metroasemalle ja Redin kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä. Vanhankaupunginlahden ympäristössä löytyy monipuolisia ulkoilualueita. Asuntojen ennakkomarkkinointi käynnistyy Hitas-haulla nyt kesäkuussa ja hitas-arvonnalla heinäkuussa.

Asunto Oy Helsingin Verkkosaarenranta koostuu kahdesta yksiportaisesta kerrostalosta. Viisikerroksiseen A-taloon ja seitsemänkerroksiseen B-taloon tulee yhteensä 49 asuntoa. Huoneistotyypit vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Osassa asuntoja on oma sauna. B-talon seitsemännestä kerroksesta löytyy kaikkien asukkaiden käyttöön talosauna sekä kerhotila. Katutasossa 1. kerroksessa sijaitsevat lämpimät irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä kuivaushuoneet. Pesula on A-talon 1. kerroksessa Toimivapohjaiset kodit ovat huolellisesti suunniteltuja sekä hyvin varusteltuja ja ne on helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Asuintilojen lattiat ovat parkettia, kosteat tilat keraamista laattaa. Keittiöissä on mm. induktioliesi, kalusteuuni kiertoilmatoiminnolla, liesituuletin ja astianpesukone. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmä. Talojen väliin tulee viihtyisä piha-alue. Yhtiön 27 autopaikkaa sijaitsevat pihakannen alapuolisessa lämmittämättömässä pysäköintihallissa. Kaikki autopaikat on varustettu sähköauton lataamisen mahdollistavilla latauspisteillä. Asuntojen rakentaminen ja myynti alkaa arviolta syyskuussa 2022, asunnot valmistuvat arviolta vuodenvaihteessa 2023-24.

Hakuaika 21.6. – 17.7.2022

Asuntojen hakuaika on nyt alkanut ja päättyy sunnuntaina 17.7. klo 24. Hitas-asunnon hakijan tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen henkilö. Kohteen tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta avainasunnot.fi/verkkosaarenranta. Asunnot arvotaan hakijoiden kesken, lapsiperheillä on arvonnassa etuoikeus perheasuntoihin. Hakuajan jälkeen vapaaksi jääneet ja arvonnasta vapautuvat asunnot julkaistaan kohteen nettisivuilla vapaasti haettavaksi.

Hitas-asunnot Helsingissä

Hitas-järjestelmän tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja Helsingistä ja myös valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asunnot ovat usein jonkin verran vapaasti hinnoiteltavia asuntoja edullisempia ja niitä koskevat Hitas-jälleenmyyntirajoitukset. Kun Hitas-yhtiön valmistumisesta tulee täyteen 30 vuotta, se voi vapautua hintasääntelystä. Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla. Voit tutustua Hitas-järjestelmään tarkemmin Helsingin verkkosivuilla: https://www.hel.fi/fi/asuminen/omistusasunnot/hitas-asunnon-ostaminen

Tutustu kohteeseen ja asuntoihin sekä hakuohjeisiin tarkemmin nettisivuiltamme:

Lisätietoa: Elias Kiviranta, myynti- ja markkinointijohtaja. p. 040 577 2784, etunimi.sukunimi@avainyhtiot.fi

Edellinen
Avain Asunnot mukana Social Housing Festivaaleilla 15.6.2022
Seuraava
Verkkosaaren Hitas-kohde oli menestys