Miksi valita vuokra-asunto Vantaan Kivistöstä?

Moderni ja kehittyvä asuinalue

Kivistö on Vantaan nopeimmin kasvavia alueita, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Alueelle on rakentunut paljon asuntoja ja vihdoin palvelut ovat myös parantumaan päin. Vuoden 2023 lopulla Kivistöön on auennut kauppakeskus Kivis, jossa on kauppojen lisäksi muun muassa terveysasema ja Kaupunkikulttuurikeskus Mosaiikki. Lisää palveluita, kuten apteekki ja lukuisia ravintoloita, on myös Topaasi- ja Safiiriaukioilla ja Keimolantien varrella asuinrakennusten kivijaloissa.  Alueen suunnittelussa on otettu huomioon niin viihtyisyys, palveluiden saavutettavuus kuin ekologisuuskin. Kivistössä yhdistyvät uudet, laadukkaat rakennukset ja viheralueet, jotka luovat alueelle ainutlaatuisen ilmeen. Me ymmärrämme, että asumisen laatu on tärkeää. Siksi tarjoamme Kivistössä vuokra-asuntoja, jotka on suunniteltu nykyaikaisen asukkaan tarpeisiin. Asunnot ovat moderneja, energiatehokkaita ja niissä on käytännölliset pohjaratkaisut. Lisäksi alueella on panostettu palveluiden kehittämiseen, joten kaikki tarvittava löytyy läheltä.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Yksi Kivistön suurimmista eduista on sen sijainti. Alue sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja sen kautta kulkee useita julkisen liikenteen reittejä, mukaan lukien Kehärata, joka yhdistää Kivistön sujuvasti niin Helsingin keskustaan kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Avain Asunnoilla arvostamme sitä, että asukkaamme voivat liikkua helposti ja nopeasti. Kivistön asukkaana pääset nauttimaan sujuvista yhteyksistä, olipa kyse sitten työmatkasta tai vapaa-ajan reissusta. Autolla liikkuville Kivistö tarjoaa myös hyvät yhteydet pääväyliin.

Palvelut ja vapaa-ajan mahdollisuudet

Kivistössä asuminen tarkoittaa, että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Alueelta löytyy kattavasti palveluita, kuten kauppoja, kouluja, päiväkoteja ja terveyspalveluita. Lisäksi Kivistö tarjoaa monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten urheilukenttiä, puistoja ja leikkipaikkoja. Avain Asunnoilla haluamme, että asukkaamme voivat elää täysipainoista elämää. Kivistön palvelutarjonta ja vapaa-ajan aktiviteetit tekevät alueesta ihanteellisen niin lapsiperheille, opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin. Alueen viihtyisät ulkoilureitit ja viheralueet tarjoavat myös loistavat puitteet rentoutumiselle ja liikunnalle.

Yhteisöllisyys ja turvallisuus

Kivistössä on panostettu asukkaiden hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Alueella järjestetään erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka tuovat asukkaat yhteen ja luovat yhteisöllistä henkeä. Turvallisuus on myös keskeinen osa Kivistön suunnittelua, ja alue on suunniteltu siten, että se on turvallinen ja viihtyisä kaikenikäisille asukkaille. Me uskomme, että yhteisöllisyys on avain onnelliseen asumiseen. Kivistön yhteisöllinen ilmapiiri ja turvallinen ympäristö tekevät siitä loistavan paikan asua, oli sitten kyseessä yksin asuva, pariskunta tai perhe.

Ympäristötietoinen valinta

Kivistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Alueen rakentamisessa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus, mikä näkyy muun muassa rakennusten materiaalivalinnoissa ja energiaratkaisuissa. Avain Asunnoilla olemme sitoutuneet tarjoamaan asukkaillemme ympäristötietoisia asumisratkaisuja. Kivistön alueen ympäristöystävällisyys ei ainoastaan vähennä asukkaiden hiilijalanjälkeä, vaan myös säästää heidän asumiskustannuksiaan pitkällä tähtäimellä.

Avain Asunnot – Luotettava vuokranantaja

Valitsemalla Avaimen vuokranantajaksesi saat paitsi laadukkaan ja viihtyisän kodin, myös luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin asumiseesi. Meillä on vuosien kokemus vuokra-asuntojen tarjoamisesta, ja panostamme asukkaidemme tyytyväisyyteen ja palveluiden laatuun. Kivistön alueella tarjoamme monipuolisia vuokra-asuntoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miksi vuokra-asunto Vantaan Kivistöstä on juuri sinulle oikea valinta. Katso vapaat vuokrakodit täältä. 
Edellinen
Avain Asuntojen Tuusulan Suutarintie 7 uudiskohteen vuokraus alkaa
Seuraava
Toimiva elinympäristö: Avain Yhtiöiden rakennuttamat asuinalueen uudiskohteet tarjoavat toimivan elinympäristön.