Arkkitehdin havainnekuva Vantaan Keimolaan suunnitteilla olevasta Avaimen uudiskohteesta.

Miten löydän asunnon Vantaan Keimolasta?

Asunnon etsimisen aloittaminen

Ennen kuin sukellat asuntojen maailmaan, on tärkeää määritellä omat tarpeesi ja toiveesi. Pohdi, millaista asuntoa etsit: Onko sinulla tarvetta ylimääräiselle huoneelle työtilaksi? Haluatko parvekkeen tai oman pihan? Minkälainen on budjettisi? Kun tiedät mitä haluat, voit aloittaa etsinnän kohdennetummin.

Avain Asunnoilla ymmärrämme, että jokaisella on omat yksilölliset toiveensa ja tarpeensa. Siksi tarjoamme monipuolisia asumisvaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin elämäntilanteisiin. Voit aloittaa etsinnän tutustumalla verkkosivuillamme oleviin Keimolan kohteisiimme ja niiden kuvauksiin. Löydät vapaat asunnot täältä.

Asunnonhakupalveluiden hyödyntäminen

Internet on täynnä erilaisia asunnonhakupalveluita, jotka voivat helpottaa asunnon etsintää. Oikotie, Etuovi ja Vuokraovi ovat esimerkkejä sivustoista, joissa voit selata saatavilla olevia asuntoja Vantaan Keimolassa. Käytä hakusuodattimia kuten asunnon koko, hinta ja sijainti, jotta löydät juuri sinulle sopivat vaihtoehdot.

Me tarjoamme myös oman hakupalvelumme, jossa voit asettaa ilmoituksia vastaamaan omia kriteereitäsi. Voit luoda vahtipalvelun, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun uusia asuntoja tulee saataville toiveidesi mukaisesti.

Asuntojen näyttöjen merkitys

Kun olet löytänyt mielenkiintoisia kohteita, on aika osallistua asuntonäyttöihin. Näyttö antaa sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon paikan päällä ja havaita mahdolliset puutteet tai erityispiirteet, joita ei välttämättä näe ilmoituksista. Lisäksi voit saada paremman käsityksen alueesta ja sen palveluista. Avain Asunnoilla järjestämme säännöllisesti näyttöjä Keimolan kohteissamme. Voit varata näyttöajan suoraan verkkosivuiltamme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään näyttöjen suunnittelussa.

Asunnon ostaminen tai vuokraaminen

Kun olet löytänyt sopivan asunnon, on aika tehdä päätös ostamisesta tai vuokraamisesta. Molemmilla vaihtoehdoilla on omat etunsa ja harkitsemme yhdessä kanssasi, kumpi vaihtoehto sopii parhaiten sinun elämäntilanteeseesi. Ostoprosessissa autamme sinua kaikissa vaiheissa tarjouksesta kaupantekoon.

Jos taas päädyt vuokraamaan, me tarjoamme selkeät ja turvalliset vuokrausehdot. Autamme sinua sopimuksen tekemisessä ja kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Keimolan alueen palvelut ja yhteisö

Asunnon etsinnässä on tärkeää ottaa huomioon myös alueen palvelut ja yhteisöllisyys. Keimola on osa Kivistön laajempaa ja kasvavaa aluetta. Palvelut paranevat vähitellen. Vuoden 2023 lopulla pitkän odotuksen jälkeen Kivistöön on auennut kauppakeskus Kivis, jossa on kauppojen lisäksi muun muassa terveysasema ja Kaupunkikulttuurikeskus Mosaiikki. Lisää palveluita, kuten apteekki ja lukuisia ravintoloita, on myös Topaasi- ja Safiiriaukioilla ja Keimolantien varrella asuinrakennusten kivijaloissa. Avain Asunnoilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asuntoja alueella, joka panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Olemme sitoutuneita luomaan viihtyisiä ja turvallisia asuinympäristöjä, joissa jokainen voi tuntea olonsa kotoisaksi. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Autamme sinua mielellämme löytämään unelmiesi kodin. Löydät vapaat asunnot täältä.

Edellinen
Miksi valita vuokra-asunto Vantaan Kivistöstä?
Seuraava
Asumisoikeusasuminen: Mitä etuja asumisoikeusasunnon hallintaoikeus tuo?